Árt a babának a szilva?
Szia, mond meg anyósodnak, hogy nem a legelején adnád a szilvát, hanem amikor már lehet ennie! Először barackot, almát szoktak adni a babáknak! Ha tápszeres akkor 4 hónaposan lehet elkezdeni a hozzátáplálást, ha anyatejes, akkor 6 hónaposan! Amúgy jó, hogy tettél el a fagyasztóba, mert akkor tavasszal nem a méregdrágát kell majd megvenned, hanem csak előkapod és kiolvasztod neki!
Jó babázást, anyósodat meg nyugtasd meg, hogy időben fogod odaadni, nem előbb!
Köszi a válaszokat, én sem úgy gondoltam, hogy egyből azzal indítok, csak amikor már lehet. Szóval akkor tegyek el, jó lesz az még.
Egyébként én a meggyet, cseresznyét alaposan megmostam, a körtét, barackot megpucoltam és összedaraboltam negyedekre és zacsikban fagyasztottam kis adagokban. Remélem ízleni fog a kisfőnöknek majd ha eljön az ideje!
Nekem télen lesz fél éves a babám,és én már telepakoltam barackkal,cukkínivel,meggyel,szilvával a fagyasztót.7 hónapos kortól lehet adni.De mivel a hozzátáplálás nagyon lassú folyamat,ezért lehet,h 8-9 hónapos lesz mire eljuttok odáig,h szilva.Miután a gyermeked megszületett,kapni fogtok egy gyermekegészségügyi kiskönyvet annak a közepén van egy hozzátáplálós táblázat,ami nagyjából jó irányelveket ad a hozzátáplálás menetére.
Ha lefagyasztod,mindig konyhakészen,adagokra bontva tedd,így nem kell felolvasztani mindent,meg sokat pepecselni vele.
A cseresznye meggy is puffaszt,de mir oda juttok már valószínűleg mászni fog,erősebb lesz a hasizma,és nem viseli meg annyira 1-1 puki,mint az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!