Szilva 5hónapos babának?
Szia!
Én adtam neki,de többet se fogok.Kecskemétit vettem,de egész este üvöltött annyira csikart a hasa.Pedig az én kisfiam iszonytató nyugodt baba.Egy-két kanálnyit megpróbálhatsz,de szerintem egész üveggel,ne adj neki.
Én is csak üvegeset adtam még, kecskemétit először, de mostmár hipp-et veszek. Én mindig kevertem valamivel, nem a tömény szilvát adtam neki. Nekem olyan, mintha szilvalekvárt ennék magába.... Szóval én 2-3-szorra adtam neki az egy szilvapépet, és vagy almát reszeltem bele, hogy meglegyen az adag, vagy körtét. De szerintem rizzsel is jó.
Igazi szilvát még nem adtam neki, én is félek a csikarástól. A bébiételtől nem volt baja. És csak néha néha adok neki szilvát, kb. 2-3 hetetente mostmár, mert van finibb gyümi is ami nem üveges (barack, meggy) bár kinek mi....
Előző vagyok:
Az én fiam 6,5 hónapos most és még nem eszik meg egy egész üveggel. Először pár kanállal kapott majd egy harmad hipp üveggel. Most fél üvegnél tartunk. Így látni fogod, hogy hogyan hat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!