Borostyánkő láncról milyen tapasztalatok vannak?
Ma rendeltem a neten, remélem használni fog. Rettenetesen szenvedünk a fogzástól, a homeós bogyók kivételével már mindennel próbálkoztunk, de semmi nem akar használni. Éjszakánként alig alszunk valamit, kaparja a fejét, sír, 20 percenként fentvan, nagyon megviseli.
Tényleg hatásos?

Szia!
Én is vettem a kisfiamnak,de semmi hatását nem vettem észre,bár nála a homeós bogyók sem használnak.

Na, most aztán már tényleg nem tudom mit csináljak. Megijesztettetek ezzel a fulladás dologgal.
Lehet hogy maradok a homeós bogyóknál. Igazság szerint vettem, csak nem használtam még neki. De nem tudom miért tartok tőle. Kicsit komplikált az előtte fél óra utána fél óra nem evés ivás, hogy hova időzítsem a bogyókat. Meg attól tartok, hogy elfelejtem. A D-vitaminját is sokszor elfelejtem.
Azért köszi a válaszokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!