Miért mondják, hogy az anyatejes babáknak ne adjunk inni, se vizet, se teát? Mi baja lesz tőle?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
engem itt jól leugattak... ezek után nem gondoltam, h el kell nekik magyaráznom a dolgot...
egyébként igen, lemossa a bélfalról a jótékony dolgokat.
Mindegyik valaszolonak igaza van!Es alatamasztaskent ,hogy mennyire nincs szuksege kulon itatasra a babanak, en sem itattam,viszont mellre tettem amilyen surun csak akarta!Gorogorszagban elek, nyaron 42 fok is volt...
D&Sz
Fiam imadja a vizet,6 hos kora ota kap.
D&Sz
Köszönöm a válaszát mindenkinek!
Azért tettem fel a kérdést, mert én sem adtam neki inni amíg kizárólag anyatejes volt, ill nyáron a 40 fokban kis vízzel próbálkoztam de nem itta, azt gondoltam nem szomjas.
6 hónapos kora után, amikor már eszegetett, megpróbáltam a teát, és úgy itta, hogy el sem lehetett tőle venni a cumisüveget. Elsőre lehúzott 100 ml-t. Teljesen ledöbbentem, és azt gondoltam, lehet hogy korábban is adni kellet volna neki, mert lehet hogy szomjas volt, csak az íztelen víz nem ízlett neki, és olyan lelkiismeret furdalásom lett. De ezek szerint lehet hogy mégis jól döntöttem, hogy nem adtam korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!