Rossz alvó babák anyukái! Mikor aludt végre normálisan a gyereketek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 13:58
11/19 anonim válasza:
1.vagyok. 6-7 éves koráig nap-mint nap felkelt éjszaka. Utána külön szobába került,de elmondása szerint ott is. Csak az már engem nem érintett. Azt csinálta,h felébredt,ült az ágyon,és előre-hátra hintáztatta magát,meg pakolászta az ágyneműjét. Csiszatoló hangokkal járt ez a művelet,éppen annyira,hogy ne tudjak tőle aludni.
12/19 anonim válasza:
És ők 3an vannak testvérek,hát amelyik nem tudott aludni,az felébresztette a többieket is. Úgyhogy kb. 14 éven át nem aludtam egy normálisat. Sokszor már sírtam a kimerültségtől. (1.válaszoló).
13/19 anonim válasza:
Off leszek. A fiam 2 honapos, ejjel alszik 7 orat. Akkor en se oruljek elore, ez meg lesz rosszabb? Mert tudom a fogzas alatt ez elromlik, de utana igy is marad?
14/19 A kérdező kommentje:
Nekem 3 hónapos koráig aludta végig az éjszakát, onnantól egyre rosszabb volt és 6 hós korától nagyon szar.
2014. nov. 1. 15:27
15/19 anonim válasza:
Ha lesz kistesó,akkor felkeltegetik egymást. Hatványozódik a dolog. :) nekem komplett nekiláttak éjjel főzni,és kártyázni a konyhában. 6,4,és 2 éveseim. Halkan próbáltak lenni,és becsuktak minden ajtót ami elválasztott a konyhától engem,hogy ne ébredjek fel. :)
16/19 anonim válasza:
Off. Nekem 4-5 hos koraig rendes volt 2x kelt, szopizni. Kb akkor indult a pokol. Most egy eves.
17/19 anonim válasza:
nekem két éves most a kislányom és van hogy 10szer is felkel egy éjszaka... 6 hetes a kisfiam, Ő egész jó alvó. Nem könnyű, már ülve is el tudnék aludni. Míg egyedül volt addig jobban bírtam, most kezdek már kimerülni. :-( Nappal sem tudok aludni, mert nem alszanak egyszerre...
18/19 anonim válasza:
5ös vagyok. Én most várom a kistesót
9hetes vagyok. Elég fárasztó de mikor alszik a fiam délben alszok vele. Előtte mindent meg csinálok így nyugodtan aludhatok. :)
19/19 anonim válasza:
Attól kezdve,hogy megszületik az első gyermekünk,mi anyukák,soha többé nem fogunk tudni igazán nyugodtan aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!