Eszter vagy Emma?
Tudom, hogy az Emma név manapság nagyon felkapott, de én speciel még a saját környezetemben egyáltalán nem hallottam gyerekeknél. A vezetéknévhez mindkettő illik, és nekünk mindkettő tetszik. Persze, nem egy GYK-s kérdés fog eldönteni mindent, de azért kíváncsi lennék a véleményekre :)
Ha ez a két név adott, melyiket választanátok? Melyik tetszik jobban? Előre is köszönöm! :)
Nekem az Eszter olyan regi, elcsépelt, unalmas, nagymamás.
Emma jobban tetszik.
Emma
Most derült ki h megint terhes vagyok és már az első terhességnél eldöntöttük h ha megint lány lesz így fogják hívni :D tudom h állítólag tényleg nagyon tucatnév, de az én ismerőseim, és környezetében egy sincs :D
Emma tényleg tucat név. Nem rég 1 hónap alatt 3 ismerősöm szült lányt, mind 3 Emma lett.
Eszter szerintem nagyon szép név és nem öreges, de ez így kicsit egoistán hangzik mert így hívnak. De szeritnem az egyetlen szép rajtam a nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!