Kivinnétek e egy 3 hónapos babát -7 fokban?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 14:01
11/14 anonim válasza:
Mi sem megyünk ki ha nagyon hideg van. Inkább egy kicsit tovább szellőztetek.
12/14 anonim válasza:
Én sem vagyok az a mindenáron kimenős, a csípős hidegben. Kövezzetek meg nyugodtan, de félórás tortúra a felöltözés, elindulás, kint vagyunk 20 percet, és újabb tortúra a levetkőzés, feljutás (4-en lakunk, lift nélkül).
Ha családi házban laknék, ezer százalék, hogy nem hezitálnék ennyit, kabátot kapnék a melegítőmre és kész, az udvaron ellennénk.. De így? Bp. Utcára mégse mehetek ki itthoni melegítő+kabátban.
13/14 anonim válasza:
en a harom es fel honapos fiam minden nap kiviszem 2 hetes koratol fogva,napi 2x.ha esik ha fúj...meg nem volt megfazva,neha kint hagyom a teraszon is hogy ne keljen fel amig ebedelek.
14/14 anonim válasza:
Én nem tudom, ma hány fok volt, de voltunk sétálni 10 hetesemmel fél órát.
Tegnap egy órára sikerült, szerintem ma nem volt annyira hideg mint tegnap. Jól bebugyolálom, végigalussza az egész sétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!