Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivinnétek e egy 3 hónapos...

Kivinnétek e egy 3 hónapos babát -7 fokban?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 14:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ki. csak nem 2 órahosszára.
2010. jan. 26. 14:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Bizony ki ám!!!!!!Állítólag nagyon jót tesz az immunrendszernek,meg amúgyis,levegőzni a babáknak is kell.Jól öltöztesd fel takard be,aztán indulás!
2010. jan. 26. 14:03
 3/14 anonim ***** válasza:

Ki.

Fel kell öltöztetni. Amúgy a babakocsiban védve is van.

4/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem. -5 fok alatt semmiképpen nem.
 5/14 anonim ***** válasza:
ha muszáj kivinni, akkor igen.Nekem pl.muszáj a kicsit és a nagyobbat-még nem ovis korú-is kivinni, mert botba muszáj menni és én magam vagyok velük itthon, az apjuk dolgozik, segítség meg nincs.
2010. jan. 26. 14:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Ki.1 éves a lányom,szerintem egy kezemen megtudnám hányszor nem voltunk kinn,egy hetes kora óta.Ránk fér mindig mind kettönkre,ha csak fél órára is!
2010. jan. 26. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Kivinném, ki is kell; fontos neki, hogy levegőzzön! Öltöztesd fel jól, és ne legyetek kint túl sokáig, akkor nem lesz semmi baja!
2010. jan. 26. 14:12
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

Na ez az a kérdés,amire nem fogsz egyértelmű választ kapni. Megmondom miért.

Az anyukák ebben a kérdésben látványosan két táborra oszlanak,vannak akik mindenképpen kiviszik a babájukat,vannak akik pedig sokkal óvatosabbak. Mindenki meg tudja indokolni,hogy miért tenné azt amit,és sokuknak bizony mindkét táborban igazuk lehet. Nekem is mindig problémám volt ezzel a kérdéskörrel.

Én is csak azt tudom elmondani,hoyg én hogyan csináltam,de én is csak egy vagyok a sok-sok anyuka közül. :-)

Nekem anno a védőnő azt tanácsolta,hogy -5 fok alatt,ha nem muszáj,ne vigyem sétálni,inkább öltöztessem fel,és jó alaposan szellőztessek ki,és vigyem azokon a napokon,amikor ennél feljebb megy a hőmérséklet. Aztán mivel láttam kint ilyenkor is anyukákat,feltettem én is itt a kérdést mint te,és mindenki azzal jött hogy ki kell vinni mert ettől egészségesebb lesz.

Aztán amikor azt látom,hogy a sógornőm gyerkőce aki már lassan 3 éves,és folyamatosan kint voltak ha kell ha nem és mégis állandóan beteg,akkor elgondolkoztam. Nincs összefüggés (szerintem - és azóta még több cáfolatot láttam erre az összefüggésre).

Nekem az a véleményem hogy ez a "ki kell vinni mert igenis jót tesz" nem mindenáron érvényes,és én igenis benti elfoglaltágot kerestem a babámmal azokon a napokon,amikor egészen hideg volt. -5 alatt nem igazán mentünk ki. Ha egy hétig volt ilyen hieg,akkor egy hétig nem mentünk ki.

Lehet hogy ezért majd kapok én is hideget-meleget,de hát nem baj.

Én is csak egy vagyok a sok anyuka közül. :-))

2010. jan. 26. 14:23
 9/14 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó válaszolóval dettó egyetértek. 13 hónapos, makkegészséges (-5 fok alatt nem kimenős) kisány anyukája.
2010. jan. 26. 14:32
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
3 hónapos a kisfiam. -7 fokban is, de kb. csak 15-20 percre. Gyermekorvosunk szerint -10 alatt nem lehet kivinni, addig nyugodtan.
2010. jan. 26. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!