Kivinnétek e egy 3 hónapos babát -7 fokban?
Ki.
Fel kell öltöztetni. Amúgy a babakocsiban védve is van.
Na ez az a kérdés,amire nem fogsz egyértelmű választ kapni. Megmondom miért.
Az anyukák ebben a kérdésben látványosan két táborra oszlanak,vannak akik mindenképpen kiviszik a babájukat,vannak akik pedig sokkal óvatosabbak. Mindenki meg tudja indokolni,hogy miért tenné azt amit,és sokuknak bizony mindkét táborban igazuk lehet. Nekem is mindig problémám volt ezzel a kérdéskörrel.
Én is csak azt tudom elmondani,hoyg én hogyan csináltam,de én is csak egy vagyok a sok-sok anyuka közül. :-)
Nekem anno a védőnő azt tanácsolta,hogy -5 fok alatt,ha nem muszáj,ne vigyem sétálni,inkább öltöztessem fel,és jó alaposan szellőztessek ki,és vigyem azokon a napokon,amikor ennél feljebb megy a hőmérséklet. Aztán mivel láttam kint ilyenkor is anyukákat,feltettem én is itt a kérdést mint te,és mindenki azzal jött hogy ki kell vinni mert ettől egészségesebb lesz.
Aztán amikor azt látom,hogy a sógornőm gyerkőce aki már lassan 3 éves,és folyamatosan kint voltak ha kell ha nem és mégis állandóan beteg,akkor elgondolkoztam. Nincs összefüggés (szerintem - és azóta még több cáfolatot láttam erre az összefüggésre).
Nekem az a véleményem hogy ez a "ki kell vinni mert igenis jót tesz" nem mindenáron érvényes,és én igenis benti elfoglaltágot kerestem a babámmal azokon a napokon,amikor egészen hideg volt. -5 alatt nem igazán mentünk ki. Ha egy hétig volt ilyen hieg,akkor egy hétig nem mentünk ki.
Lehet hogy ezért majd kapok én is hideget-meleget,de hát nem baj.
Én is csak egy vagyok a sok anyuka közül. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!