22 hónapos babát hogy tudnék rávenni az éjszakai alvásra?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy valahol elrontottam,de nem tudom,hol.6 hónapos koráig végigaludta az éjszakát,azóta meg csak szenvedünk.A saját ágyában nem akar megmaradni,de ha odaveszem közénk,akkor meg egyikünk sem alszik,mert nem férünk el.Mi lehet erre a megoldás?Amúgy van saját szobája is,de ott még egy percet sem aludt.Próbáljam oda átrakni?És ha éjjel visszavándorol hozzánk?Kérlek segítsetek!2010. jan. 26. 13:59
1/2 anonim válasza:
próbáld ki a külön szobát. lehet, h segít.
mi tettünk 1 ágyat a miénk mellé, így lett 1 hatalmas családi ágyunk:) és mindenki békésen alszik.
2/2 anonim válasza:
nekem is 20 hónapos múlt a bébim és velem alszik.. mi is most szokunk át a saját ágyra, úgy, hogy mi is betettünk egy külön ágyat a miénk mellé, szóval velünk van, de mégis külön, majd a külön szobára folyamatosan, ha már átalussza az éjszakát. Fogai kint vannak már mind? mert nekem a doki mondta, h attól kel fel sűrűn, mert még fogzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!