3 hetes kislanyom sokat nyutozodik, nyog es erolkodik alvas kozben de ebren is elofordult mar. Normalis vagy kellene aggodjak?
Szióka!!
Az én kisfiam is ennyi idős.ő is sokat izeg-mozog,még álmában is felsír.Mi hasfájósak is vagyunk.De el is unja magát egy testhelyzetben.
Az én lányom is 7 hetes, de már születésétől kezdve nyújtózkodik, nyekereg, csörög, zörög alvásközben akkor amikor ébredezni kezd. De van amikor szopizás közben is ilyenkor a cicimmel együtt nyújtózkodik.
Eleinte azt hittem, hogy csak az én lányom csinálja, de már többen írták.
Szerintem ez nem baj.
CSatlakozom:-) Lányom 8 hetes, de kezdetektől ezt csinálja, és fél-egy órát is képes ébredezni:-) Öröm hallgatni éjjel, mikor én még aludnék, de ő már csapkodja magát, annyira, hogy a bölcső recseg alatta:-)
Én is azt hittem egyke ezzel a babám, de megnyugodtam most, hogy másnál is van ez így:-)
Ebből kifolyólag gondolom, hogy semmi okod aggodalmora, max próbálj meg valami szélhajtót, én azt vettem észre, hogy álmában való nyujtozkodáskor szokott sokat pupizni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!