Autós üléssel kapcsolatban nem tudok dönteni, hogy mi legyen?! S:O. S.
Fiam még csak 7 hónapos múlt, még nem tud ülni,bár erőlködik, viszont már elmúlt 11 kg is! Értelemszerűen kinőtte a hordozót, most vennénk ülést autóba, de nem tudom ,hogy milyet. Nézzek még 0-tól....esetleg 0-25 kg-osat vagy már a 9-től valót... abból van olyan, ami dönthető annyira hogy ülni nem tudó gyereknek is jó? Vagy a még gyenge gerince miatt veszélyes, ha menetiránnyal szembe kötöm be?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!!!
Gondolom Te 0- tól gyerekülést használsz! Ők meg azt mondják, hogy a 9-től ülést nem ajánlják, menetiránnyal bekötve. Én is azon gondolkodom, hogy olyat veszek.
Te milyet használsz, utolsó hozzászólóm? :)
09:59-es vagyok.
miért, a 0-13 meg a 0-18 meg a 0-25 az nem gyerekülés? :))) dehogynem!!
egyébként nagyon jó választás az espiro optima is, sokan veszik, gondolom nem véletlenül. de szerintem jobb a concord.
aki meg simán belerakná 9-18-asba a még nem 9 kilós babáját, az írja be a google-be, hogy "rear facing" és olvasson egy pár angol cikket arról, hogy mennyire balesetveszélyes menetiránnyal megegyezően utaztatni 9 kilót még el nem ért gyerekeket!!!
Concord Ultimax mi ezt használjuk,mert hossza miatt 2 hónaposan kinőtte a hordozót!
Nagyon szeretem!
12.04-es vagyok :d
Ezt használjuk.A kicsi lányom 7 hónapos lesz és őt csak menetiránnyal szemben tudom bekötni már,mivel 74 cm és háttal nem fér már el.Le van döntve az ülés fekvőre.A nagyobbikkal egy éves koráig háttal volt bekötve .Ki próbáltuk az eggyel nagyobb ülést hátal bekötve (a nagylányomnak az ülését ua. ez a márka.)de ugy is felpréselődött a lába.
Bocs, igen hülyén fogalmaztam az előbb.
Huhh, nem könnyű dönteni :) Mindenesetre köszi lányok!
Azt hiszem az espiro Optima lesz.... anyagilag jobban fekszik....
De akkor most az a lényeg hogy hány kiló a gyerek, a bekötés szempontjából, vagy hogy tud e már ülni...gondolom az utóbbi. Tehát ha a baba még nem tud ülni, de már elmúlt 9 kg, még köthetem előre, menetiránnyal háttal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!