Lányom 1 éves múlt. Nagyon jól elvan egyedül. Szinte egész nap eljátszana egyedül. Persze vannak nyűgösebb napjai és akkor jön hogy játszak vele. Sokat szoktunk formabedobózni,mesekönyvet nézegetni,labdázni,kergetőzni,lovacskàzni stb. De az idő nagyrészét egyedüli játszással tölti.
Már sokszor olyan rosszul érzem magam és lelkiismeretfurdalásom van, hogy egyedül van. Amikor megunja hozza oda a játékait.
Én meg főzök, takarítok vagy fekszem a kanapén.
Nektek játszik egyedül? Közben ti is le szoktatok ülni és nézni vagy odamentek hozzá játszani?
2014. okt. 29. 08:45
1/6 anonim válasza:
Én nagyon örültem, amikor végre játszott egyedül. :)
Ez nem jelenti, hogy magasról tettem rá, de néha örültem, hogy van időm ezt-azt megcsinálni, vagy esetleg csak bámulni ki a fejemből.
Amúgy most 4 éves és sokkal kevésbé van el egyedül, mostanában mindig kéri, hogy csináljunk valamit.
1-2 évesen meg tök jól elvolt, bármivel lefoglalta magát.
2014. okt. 29. 08:51
2/6 anonim válasza:
Pont ezen gondolkodtam most, mert betettem egy mosást, hajat mostam, elpakoltam a konyhában, és ő is csak jött-ment, itt játszott-ott játszott, volt, hogy másik helyiségben, mint ahol én tettem-vettem. Elképesztő számomra, hisz egész nap figyeltem rá egy éven át és most meg csak úgy elvan, néha jön, megpuszilja a térdem, megölel, aztán megy tovább felfedezni, pakolni, játszani. Kicsit tudatosult bennem, hogy ő is felnő szép lassan... érdekes érzés.
2014. okt. 29. 08:59
3/6 anonim válasza:
Bocs az offért, de korábban is jellemző volt rájuk, hogy jól elvoltak egyedül? Mert az én lányom 4 hónapos és szinte állandóan ölben lenne. Vagy ha nem akkor rövid ideig elvan, de akkor is lásson. Sokan írják, hogy már ilyenkor is mennyit eljátszanak a játszószőnyegen, a forgó alatt. Na nekem nem. El sem hiszem, hogy lesz ilyen, mint nálatok. Szóval szerintem örülj neki kedves kérdező, hogy ilyen kis önálló. Ha kellesz, akkor odamegy. :)
2014. okt. 29. 09:40
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor nem vagyok egyedül.
Utolsó, igen ezelőtt is így volt. Elvolt egyedül. Kb 4-5 hós kora óta. Ne aggódj eljön ennek is az ideje ha kezdi jobban felfedezni a világot.
2014. okt. 29. 10:16
5/6 anonim válasza:
Első vagyok: nekem nem volt ilyen a lányom kicsi babaként, ő csak 1 év körül kezdett jól ellenni magában. Tehát még ne add fel, biztos lesz neki is olyan időszaka, amikor már jól eljátszik magában. Csak valamelyik babának idő kell.
2014. okt. 29. 10:43
6/6 anonim válasza:
Nekem 1 éves koráig 5 percre sem kötötte le magát semmivel,még egyedül maradni sem szeretett, mára (17 hós) eljutottunk odáig, hogy max.15 perc, utána jön utánam, húz-nyúz- nyávog- csimpaszkodik mindenembe, vagy csak bekapcsolódik abba, amit épp csinálok (ilyenkor azért cuki, látom a segítő szándékot). Nekem néha jól jönne némi plusz idő, egyedül. Leülni, netán lefeküdni? Kanapéra? IRIGYELLEK!!!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!