Ezek az anyukák miből vállaltak kisbabát?
Minden álmom, hogy nekünk is legyen babánk. 21 éves vagyok, egyetemista, mellette diákmelózom, párommal 5 éve vagyunk együtt, ő 25 éves és nemrég végzett az egyetemmel, most kezdett dolgozni, albérletben élünk. Minden álmom, hogy minél hamarabb legyen gyerekünk. Úgy érzem, hogy megérett a szerelmünk is hozzá, kölcsönös a vágy.
El vagyok keseredve, mert ha azt nézem, hogy mik a legszükségesebbek, akkor minimum jó pár év, mire meg tudjuk teremteni.
Mások miből vállalják a babát? Én egyelőre örülök, ha magamat el tudom tartani :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
5-ös vagyok, degyfk.-n végeztem!
3 éves képzéssel így van.Azonnal lett egy jól fizető állásom.
A férjemnek pedig azért volt lakása,mert a szülei vettek neki egyet.Én pedig abba költöztem bele,ő már ott lakott egyedül.
Mit nem lehet ezen érteni?Utána is dolgoztam,ő is dolgozott és gyűjtögettünk.
Világos mostmár?
Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar
huh erröl még én sem hallottam...Hajduböszörményben? :O
akkor ez csak az egyetemnek egy kinevezett kara, de diplomát ad? vagy csak egy felsöfoku végzettséget?
5-ös vagyok.
Igen, akkor sem lenne anyagi problémám. Nekem is van saját lakásom, de azt kiadtuk albérletbe. Illetve simán megèlnék a saját fizetésemből is.
Mint, azt tudjuk IGAZI diplomája csak a jogászoknak és az orvosoknak van! Akik 6 évig járnak az egyetemre!
Mindenki más csak oklevelet kap. Nekem is felsőfokú oklevelem van!
Olyan kemény fedeles kis nyitható könyv amire rá van írva, hogy
OKLEVÉL
DIPLOMA
Ilyened van??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!