Mennyit tudtok/akartok magatokra költeni egy hónapban baba mellett?
gondolok itt:-ruha,cipő
-köröm
-szépségcuccok(tusfürdő,testápoló,smink ha használtok)
-parfüm(nyilván nem havonta)
-egészség(pl.vitaminok)
Persze, nem a % miatt :) csak ez már átment a like, nem like kategóriába, és átlagban az irigység miatt pontoznak lefelé, pedig mindenki a saját életének és szerencséjének kovácsa.. :) tehát mindenki előtt ott van a lehetőség. Erre értem.
Ha valaki tud sokat költeni magára, én elintézem magamban annyival, hogy de jó neki.. De itt a dögöljön a szomszéd tehene is-el működik ilyen kérdésre adott válaszoknál :)
Én havi 30 körül, mert van igényem rá, nem veszem el a gyerek szája elől, na és meg is keresem a rá valót, ez így volt gyerkőc előtt is.
10-es válaszoló vagyok.
Abból telik,hogy jó szakmát választottam,tanultam éveken át.
Jó munkahelyem van,szép fizetésem.A saját pénzemet költöm,nem a férjem pénzét.A lányomnak is havi 30 ezer forintért vásárolok,ruhát,cipőt.Szóval rajta sem spórolok.
Havi jövedelmünk a férjemmel együtt 6-700 ezer forint kb.
Lehet megint lepontozni! :D
én meg mintha változtam volna is
pl baba mellett nem szükségelem a körömlakkot, de anno diszkóba' az is fontos volt, hogy világítson(UV lakkot használtam):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!