Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit tudtok/akartok magatok...

Mennyit tudtok/akartok magatokra költeni egy hónapban baba mellett?

Figyelt kérdés

gondolok itt:-ruha,cipő

-köröm

-szépségcuccok(tusfürdő,testápoló,smink ha használtok)

-parfüm(nyilván nem havonta)

-egészség(pl.vitaminok)

2014. okt. 28. 12:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
72%

"Elárulhatnátok a titkotokat,miből éltek ilyen jól,mert mi mindig csak szenvedünk :( "

Nos, leirnam, de jonne erte a lepontozas....

2014. okt. 28. 13:25
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Keedves 10-es! Én azért nyomtam egy zöld kezecskét, mert tudom, hogy az emberek nem szeretik, ha egy anyuka ad magára, bár nem értem ennek mi az oka....

Én 3 hetente járok körmöshöz lakkoztatni 3700 ft,, 6 hetebnte pedikűröshöz 5600 ft, 5 hetente fodrászhoz 9000 ft, 2 hetente masszőrhoz 4000x2 ft, havonta kozmetikus 8000 ft. ezek fixek, Budapesten élünk. Ha kedvem tartja akkor veszek ruhát,cipőt. Parfümöt egy évben egyszer veszek.

2014. okt. 28. 13:33
 23/36 anonim ***** válasza:
ez nálam olyan változó.én az egyik hónapban megyek fodrászhoz,a következőben itthon megoldom.ha van valaki,aki vigyáz a gyerekekre-és olyan kedvem van,nekiindulok és veszek ruhákat(én szeretek turkálni is néha),de ez sem heti rendszerességgel.parfümöt a szopi miatt már évek óta nem használtam,sminkelni csak alkalmakkor szoktam,körmöt magmnak festek szintén,amig kicsi a baba.vitamint nem szedek,de rengeteg gxxümölcsöt eszünk.kozmetikus is épp,ha ráérek,találok egy szimpatikusat
2014. okt. 28. 13:35
 24/36 anonim ***** válasza:
71%
22! Nem az a bajuk, hogy ad magara, hanem hogy honnan van ra penze, amikor nekik nincs.....
2014. okt. 28. 13:37
 25/36 anonim ***** válasza:
Én baromi keveset költök magamra. Nem azért, mert nem tudnék, hanem, mert nincs rá szükségem. Parfümöt baba mellett nem használok, így ott áll a régi a polcon. A körmömet azóta, hogy megszületett a baba csak itthon levágom, lereszelem és kész. Előtte alap volt a műköröm minden hónapban, de most valahogy baba mellett nem is praktikus és nem is kényelmes. Nem festem hajam(előtte sem), így csak ritkán elmegyek levágatom. Itthon vasalom. Tusfürdő, testápoló, sampon, balzsam, deo alap, de ezt a férjemnek is veszek, úgyhogy nem nagy szám. Smink, sminkelek itthon is(szemceruza+spirál), de azért ez tart jó pár hónapig is. A szemem viszont tetoválva van, amit jó lenne újra áthúzatni, úgyhogy az hamarosan egy 20 eFt lesz, ha összeszedem a batorságom és újra kibírom a fájdalmat. :) Időközönként járok kozmetikushoz is, de nem jutok el havonta. (szemöldök szedés és festés+ szempilla, néha arckezelés akkor egy 10e). Ruhát és cipőt nem vettem. Cipőm sok van, ruhám is, de nem nagyon jönnek rám. Azt egyszerűen azért nem veszek, mert nem szeretnék nagy méretekkel teletömni a szekrényem, ami később nem lesz jó, mert terveim szerint visszanyerem az alakomat. :) Úgyhogy azóta nem élvezet a ruhavásárlás. Ja, kabátot most vettem, az 20e Ft volt, de ugye ez sem havonta van. Úgyhogy magamra baromi keveset 5-10, de van, hogy 50 és van, hogy 0! :)
2014. okt. 28. 13:49
 26/36 anonim ***** válasza:
Amíg otthon voltam a lányokkal, akkor fodrászon kívül szinte semmi másra nem költöttem, egy kevés smink, ha elmentünk otthonról. Most, hogy visszamentem dolgozni és oviba-bölcsibe járnak a csajok, most újítom meg a ruhatáramat, mert eléggé leharcolt már. Addig sajnáltam magamra költeni a pénzt, a lányoknak viszont mindig mindenük megvolt, még több is mint kéne. Én is úgy voltam vele, hogy inkább nekik veszek valamit, mint magamnak. Amióta dolgozom, azóta havi 20-30 ezer megy el magamra, de többnyire ez ruhákból és cipőkből (csizmából) áll.
2014. okt. 28. 13:49
 27/36 anonim ***** válasza:
Ja, vitamint szedünk a férjemmel. Actival emelt magnéziummal. 90+30 szemes volt most olyan 5e körül. Ez 2 hónapra elég kettőnknek.
2014. okt. 28. 13:52
 28/36 anonim ***** válasza:

7es vagyok!

Mondjátok már meg miért lettem lepontozva?? Sztem a kérdésre válaszoltam.

2014. okt. 28. 13:53
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Pont annyit költök, mint a lányom születése előtt. Havonta: köröm: 3500, sampon, balzsam, tusfürdő, deo:2000, 2 havonta 1 szolibérlet:5000, smink nálam a szemceruza, korrektor, spirál, pirosító, néha alapozó, ezt nyilván nem veszem minden hónapban, de összesen kb 7000, kondibérlet 7000, hajfesték 1500(félévente fodrász, vág, igazít: 2500) magamnak festem. Ruha és cipő, ha szükséges. Vitamin:

2000. Nem írom le, mit dolgozom, mert lepontoztok, mint legutóbb. Nem egy kiugróan magas az összeg amit magamra költök, nincs többre igényem.

2014. okt. 28. 14:12
 30/36 A kérdező kommentje:
nem tudom csajok miért foglalkoztok a lepontozással ennyire?engem különösebben sosem érdekel h pontoznak és a válaszadókat sem százalékuk alapján értékelem...nem kell ezzel törődni :)
2014. okt. 28. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!