Mennyit tudtok/akartok magatokra költeni egy hónapban baba mellett?
gondolok itt:-ruha,cipő
-köröm
-szépségcuccok(tusfürdő,testápoló,smink ha használtok)
-parfüm(nyilván nem havonta)
-egészség(pl.vitaminok)
"Elárulhatnátok a titkotokat,miből éltek ilyen jól,mert mi mindig csak szenvedünk :( "
Nos, leirnam, de jonne erte a lepontozas....
Keedves 10-es! Én azért nyomtam egy zöld kezecskét, mert tudom, hogy az emberek nem szeretik, ha egy anyuka ad magára, bár nem értem ennek mi az oka....
Én 3 hetente járok körmöshöz lakkoztatni 3700 ft,, 6 hetebnte pedikűröshöz 5600 ft, 5 hetente fodrászhoz 9000 ft, 2 hetente masszőrhoz 4000x2 ft, havonta kozmetikus 8000 ft. ezek fixek, Budapesten élünk. Ha kedvem tartja akkor veszek ruhát,cipőt. Parfümöt egy évben egyszer veszek.
7es vagyok!
Mondjátok már meg miért lettem lepontozva?? Sztem a kérdésre válaszoltam.
Pont annyit költök, mint a lányom születése előtt. Havonta: köröm: 3500, sampon, balzsam, tusfürdő, deo:2000, 2 havonta 1 szolibérlet:5000, smink nálam a szemceruza, korrektor, spirál, pirosító, néha alapozó, ezt nyilván nem veszem minden hónapban, de összesen kb 7000, kondibérlet 7000, hajfesték 1500(félévente fodrász, vág, igazít: 2500) magamnak festem. Ruha és cipő, ha szükséges. Vitamin:
2000. Nem írom le, mit dolgozom, mert lepontoztok, mint legutóbb. Nem egy kiugróan magas az összeg amit magamra költök, nincs többre igényem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!