Mikor kezd el magától segítség nélkül ill. támaszték nélkül menni?
Figyelt kérdés
Ha lépeget úgy, hogy a kezecskéit fogjuk akkor mennyi időre rá fog egyedül segítség nélkül megállni a lábacskáin és menni?
11 hónapos kismanó :)
Lépeget már egy ideje.
2010. jan. 25. 18:10
1/3 anonim válasza:
Ez szerintem babafüggő! Az én kislányom 1 hétig ment kézenfogva utána már csak egyedül...Barátnőm babája 14 hónapos koráig nem engedte el az anyja kezét.Szerintem ne vezetgesd ha nem muszáj úgy talán előbb elindul.
2/3 anonim válasza:
Majd ha segítség nélkül feláll, utánna fog kapaszkodás nélkül elindúlni.Ezt olvastam valahól és tényleg így van, mert a lányom rá a példa.Kb 2 hete lépeget egyedűl.
3/3 anonim válasza:
Enyém 3 hónapig ment kapaszkodva. A kezünket soha nem kérte segítségnek, amint megfogtuk neki, egyből lecsücsült. Ment körbe a lakásban a fal mellett és a bútorok mellett.
Aztán egyszer csak elindult önállóan :) 1 éves volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!