Sírni hagyni, vagy kézben cipelgetni az állandóan síró 5 hónapos babát?
Miért nem tudsz elmenni wcre?
tedd le és menj wcre.
Sosem értettem az ilyet.Te vagy az anyja,foglald le tedd be hintába tegyél elé sok játékot,járókába,ha állandóan kézben van nem tudsz semmit csinálni,azért 5 hónaposan ne kelljen már egésznap tartani.Szoktasd rá,hogy egyedül is legyen az elején 1-2 percet aztán egyre többet,meg fogsz bolondulni,ráadásul senki nem csinálja meg a főzést és a házimunkát helyetted.
Kérdező, abszolút megértelek. Babám hasfájós volt, rengeteget volt kézben, járkálni kellett vele. Mindig felvettem, nem hagytam sírni, volt volt kendőben magamra kötöttem, aztán elkezdett egyre jobban fájni a hátam. Semmitől nem múlt el, elmentem reumatológushoz - gerincsérv... :(
Szóval tényleg próbáld meg FOKOZATOSAN rászoktatni arra, hogy lent is el legyen, mert mondta az orvos, hogy sajnos sok kismama lesz gerincsérves, főleg ha te is törékeny alkat vagy. Én úgy csináltam, hogy letettem a szőnyegre és lefeküdtem mellé mindig közel, hogy lássa ott vagyok neki. Ha mégis sírt rögtön nem kaptam fel, de ha láttam, hogy nem csitul el, akkor természetesen nem volt mit tenni felvettem. De sokszor elég volt neki, hogy közvetlen mellette ott feküdtem és mindenféle hülye grimaszokkal szórakoztattam amikor elkezdett unatkozni :-) Próbálkozz ezzel, de ha tényleg fáj a hasa, vagy sír komolyan akkor ne hagyd őt sírni, mert szüksége van rád. Remélem sikerrel jársz, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!