Sírni hagyni, vagy kézben cipelgetni az állandóan síró 5 hónapos babát?
Elégedetlen baba?? Ez most komoly? Nem vagyok ez ősanya, tipus, de az ilyentől kiborulok. Egy 5 hónapost nem lehet elkapatni, elkényeztetni sem.Eddig is meg volt az oka, hogy miért sírt, és most is meg van az oka. Hasfájós volt, most meg jön a foga. Ezzel csak azt tudod csinálni, hogy megnyugtatod és ott vagy neki, amikor igényli. Hidd el ez az időszak is elmúlik és nem fog az öledbe szokni. Inkább te vagy a türelmetlen, nem pedig ő az elégedetlen.
Majd ha elkezd kúszni, mászni, felállni, menni, hidd el, nem a te öledben akar ülni egész nap.
Most légy türelmes és ringasd, ha neki az kell, hisz olyan picike még, 5 hónapos....
Gongolom le leszek pontozva, mert nem hagytam üvölteni a hasfájós, fozó gyerekemet. Jelentem sosem volt ölbaba, annak ellenére, hogy ha kellett fél napig ringattam.
Ilyen fiatalon még olyan oka van a sírásának, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni és sírni hagyni.
Nekem a hordozókendő nagyon bevált, főzni, porszívózni, teregetni stb. lehet vele.
Kérdező én megértelek!2. babám ilyen volt kicsinek,gyakorlatilag hazahoztuk a kórházból és onnantól 9 hónapos koráig sírt ha nem volt ringatva és ezt nem lehetett kivitelezni,mert 2 éves volt akkor a bátyja...hát túl lettünk rajta,de rengeteget ordított!!megoldást nem igazán tudok írni,azt csináld amiről úgy gondolod,hogy jó! csak ha cipelgeted,akkor ne tedd ezt "mindenek felett",tehát attól lásd el a házimunkát.Enyém pl nem szerette a hordozókendőt sem...
jobb lesz mikor elkezd mászni és "feltalálja" magát!kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!