Mi lehet az oka annak, hogy kisbabam nyügös faradt de nem hajlando elaludni?
Jajj dehogy vagy béna anyuka!
Ez teljesen normális amit a babád csinál,szinte mondhatni életkori sajátosság!
8 hós,megy ezerrel a mozgásfejlődés,gondolom,kúszik,mászik,felül ez nagyon feltudja pörgetni mert az ösztönök hajtják:még gyakorolnom még csinálnom kell akkor is ha már álmos és fáradt vagyok!
Azonkívül lehet fogzik is az is nagyon megtudja zavarni a nyugodt alvást!
Illetve 8 hós kor körül van a szeparációs szorongás amikor rájönnek,hogy ők meg anya nem eggyek,tehát "levállnak"és ez megilyeszti!Lehet olyan is van,hogy napközben kimész a szobából vagy eltávolodszt őlle és sír utánnad??Na ez a szepaszorngás,olvass utánna!
Első gyerekemnél mikor ez a korszak volt akkor melléfeküdtem,jól átöleltem(hogy ne nagyon tudjon izegni-mozogni és pár perc múlva aludt mint a bunda 2-3 órákat!
Második gyerekemnél az első gyereknél alkalmazott módszer sem vált be mert ő akkor is fellállt és pörgött,izgett mozgott azért is de közben meg már olyan hulla fáradt volt,hogy majd össze esett!Nálla minden módszert kipróbáltam(babakocsiban tologatás,cicire tenni,besötét a szoba stb)de akkor sem aludt ha megfeszültem se.
Na így őnálla homeos szerhez kellett folyamodnom!Két fajta homeos cuccot adtam neki és szuper volt,onnanstól kezdve kaptam egy jó alvó nyugodt mosolygós babát!!
ha érdekel a neve,adagolása írj!!
Kitartást!
Sziasztok!
1.
Sedatif pc(ez enyhe alvászavarra jó)
reggel ébredés után 1szem 1 kortynyi vízben feloldva
este lefekvéskor 1 szem
2.
Coffea tosta 15ch(ez olyan babáknak akik éjjel vagy alvás közben dolgozzák fel a nappali ingereket és ezért nemtudnak nyugodtan aludni)
Délután kb 5 óra fele 5 szem 1 kortynyi vízben feloldva
Este lefekvéskor 5 szem.
Homeos cuccokat úgy kell beadni,hogy előtte utánna 20-20 percig nem ehet ihat a baba
az első nap mikor beadtam nappal nagyon jókat aludt,éjszaka a szokásos 6-8 kelés helyett meg csak 3x.
Majd következő éjszaka már csak 1x kelt a következő éjszakát meg átaludta!
ja és nappal azóta is nyugodt,hosszú az alvása,pedig már 21 hós(8 hósan kezdtem ezt a két homeós cuccot,azthiszem 2 hónapnyi adagolás után abba hagytam azóta sem kellett)
ha van kérdés még írjatok,nagyon bízom benne hogy nállatok is beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!