Gáz ha néha becsúszik 1-1 zacskós leves a 2 éves kislányom étrendjébe?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 15:50
1/11 anonim válasza:
Igen! Ilyen szemeteket még egy felnőttnek se kéne ennie, egy gyereknek meg főleg nem...
3/11 anonim válasza:
nem gáz, ha néha.
a paradicsomleves pl. finom, a többit én nem szeretem
4/11 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt ad a gyerekének amit akar, de az biztos, hogy én magamnak se csinálnék zacskós leves.De ezt döntse el mindenki maga, hogy mivel eteti a családját.
5/11 anonim válasza:
Az én kisfiam szereti a zacskós levest, de csakis a Junior zacskós leveseket kapja, ami csak nekik vannak kitalálva. Nem kap csak max. havonta 2x.
6/11 anonim válasza:
milyen az a Junior zacskós leves?
8/11 anonim válasza:
Dehogy gáz! Nem olyan rossz az, én szeretem. Az én lányom is evett már vagy 2X. De adok majd még máskor is ha az éppen aktuális ebéd nem kell neki. A zacskós gyorsan megvan,meg amúgy is szereti a leveseket. Szárított zöldség van benne, az miért olyan nagy baj?
Egy kis ízfokozó meg miegymás meg van más ételben is: virsli, felvágott, májkrém, mustár, kész szószok( pl milánói szószt porból szerintem mindenki evett már- az mitől jobb?)
9/11 anonim válasza:
hát én sem értem, hogy pl a parizer miért kevésbé gáz..
szerintem néha ehet.
Az én fiam nagyon leveses, és előfordult már, hogy gyorsan csak zacskósat tudtam csinálni. Ettől még nem érzem magam rossz anyának.
10/11 anonim válasza:
Azt, hogy gáz-e, döntsd el te! annyit azonban jó, ha tudsz, hogy iszonyú sok sót, cukrot és ízfokozót tartalmaznak. A nátrium.glutamát, amit ízfokozóként beleraknak pedig mindenféle bajokat okozhat.. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!