Bevezetted 4 és 7 hónapos kor között a glutént babád étrendjébe?
Ha igen akkor hogyan? Ha nem miért nem?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mivel 6 hónapos kor után kezdtem hozzátáplálni a lányomat és először csak gyümit kapott, talán 7 hónaposan kaphatott glutánt, már nem emlékszem, de biztos nem 4 hónaposan és az is boztos, hogy nem 6.
Ez valami új divat 2 éve még szó sem volt ilyenről.
A másik és ettől - a falra mászok - amikor azt hiszik a glutén=háztartási keksz.
A korai hozzátálálásnak rengeteg veszélye van, hugom pl lisztérzékeny:-((
Az én lányom mér majdem 2,5 éves, nincs semmi allergiája, érzékenysége, ellenben afiam, akit 3 hónaposan elkezdtem hozzátáplálni 10 éve ekcémás.
Szóval erről az egészró ennyit, az anyatejnél nincs jobb!!
én is 6 hó után. saját sütésű kenyér morzsát szórtam ételébe, később kezébe kapta, csócsálta.
meg kölesgolyót, zabkását adtam.
Szia
Ha jól emlékszem,akkor olyan 7 hónaposan adtam a babámnak olyan üveges babakajákat,amiben volt glutén..
Szerintem ilyen gyümis cumóban volt benne.. :)
Amúgy védőnő mondta akkor hogy belehet már vezetni és kb akkor kezdtem én is neki..,vagy 1-2 héttel korábban,mint ahogy ő mondta,mert már akkor rég olvastam valahol ,hogy már lehet nekik adni az ő korukban..
6hónapos a lányom, már kapott glutént tartalmazó bébiételt(hipp azt hiszem).
A fiam 7hónapos volt amikor kiflit csórt tőlem.
Lányomnál 5,5 hónaposan vezettem be a glutént, úgy hogy gyümölcsbe (almát és őszibarackot evett ekkor még csak) törtem neki egy kevés babakekszet.
Az orvosunk és a védőnő is azt ajánlotta, hogy 5-6 hó körül vezessem be neki.
Nem. Mert senki nem mondta, hogy mikor vezessem be.
Én pedig nem olvasgatom, hogy most éppen mi az aktuális ajánlás. Nem érdekel. Úgy csinálom, ahogy nekem/nekünk jó.
Szívesebben fogadom anyám tanácsait, tapasztalatait.
Egyébként kb. 7,5 hónapos volt, mikor babakekszet kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!