Adtok más folyadékot anyatejes babátoknak?
Mi nem teázunk, de egy csomó ember furcsán néz ránk emiatt. Az a baj hogy, csak cukrosan fogadta el a babám a teát és én így meg szeretném neki adni. (Cukorbetegség hajlam van a családban). Esetleg van olyan tea ami cukor nélkük is bejött nektek?
Négy hós kislány anyukája
Én csak nyáron adtam neki teát, télen nem kell, elég az anyatej.
Azzal meg ne foglalkozz, hogy mit mond a többi ember. Mostanában nagyot változtak a csecsemőtáplálás nézetei. Pl. anyósom mondta, hogy nekik megmondta a védőnő, hogy éjjel tilos szoptatni, mert a gyerek gyomrának is pihenni kell, ezért csak teát lehetett nekik adni 3 hónapos kortól. Micsoda marhaság.
Én babám már 7 hónapos és nem kap semmi folyadékot az anyatejen kivül. Engem is nyaggadtak az idösebbek,akik idejében ez természetes volt,hogy teával tömjük a gyereket,hogy minnél hamarabb elválasszák öket,de engem nem érdekelt. A doki is megmondta,mikor megszületett,hogy nem kell neki semmi folyadék,föleg nem tea. Pedig nyáron született,dögmelegben. Bevallom,megpróbáltam,hogy adtam neki Mecsek teát,de nem itta meg,a vizet se úgyhogy tényleg nem kell öket itatni,ha van anyatej. Már tényleg rosszul vagyok attól,ha meghallom a gyerek+tea p
rositást! Unokatestvérem orvos, és ö is azt mondta,hogy semmi szükség itatni az anyatejes babát! Föleg nem teával!
Szia!
Négy és fél hónapos a babám, még nem ivott semmit anyatejen kívül.És nem is fog fél éves koráig, ha elég lesz a tejem.Rám is furcsán néznek emiatt, meg hogy még nem kezdtem el a hozzátáplálást, és nem is akarom fél éves koráig, de nem érdekel.Én így látom jónak, nem sietek sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!