Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszerrel etetett babátoknak...

Tápszerrel etetett babátoknak mikor, mennyi folyadékot adtok pluszba, és mit?

Figyelt kérdés
Teát,vagy vizet? Evés után,közben vagy két evés közti időben ha felébred? És ha 110ml tápszert eszik kb.,akkor mennyi folyadékra van szüksége mellé?
2010. máj. 19. 17:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia az en babam is tapszeres es nekem azt tanacsoltak h ne kozvetlen eves utan adjam mert ugye akkor amugy sem kerne mivel tele van a pocija hanem kicsit kesobb,meg persze ket etetes kozt ha nyugosebb vagy ep felijed en akkor szoktam neki adni!Minden babanal mas h mennyire van szuksege amennyit elfogad annyit adj neki!remelem tudtam segiteni 2hos kisfiu anyukaja
2010. máj. 19. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Én baba teával kezdtem, de adtam már neki vizet is, most már gyümilevet is kap. Hogy mennyit, azt majd ő tudja, ha nem akar inni nem kell erőltetni, de mindenképpen kínáld meg két etetés között. Az enyém 4 hónapos és ha meleg van napi 200 ml is megiszik, ha nincs meleg, van hogy 50 ml-t.
2010. máj. 19. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
A kislányom 7 hónapos, átlagban a napi 5 és fél dl tápszer mellé 2 dl Hipp teát iszik, ha meleg van és sokat vagyunk kint akkor van, hogy 4 dl-t.
2010. máj. 19. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!