Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány oldalnyi megválaszolt...

Hány oldalnyi megválaszolt kérdésed van gyerekvállalás témakörben?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, én 79%-os vagyok, és 60 oldalam van, szerintem előbb utóbb mindenkit lepontoznak, minél többet irkál, csak azt szeretném kideríteni, hogy az alacsonyabb százalékúak a régebben írogatók-e. :)
2010. jan. 25. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2007 oldal van...
2010. jan. 25. 11:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem 44 oldalam van. Provokatív, parttalan vitákba nem szállok be (szoptatás/tápszer, császár/normál szülés), lehet ezért állok jól. Nem azt állítom ezzel, hogy Te sokat kekeckedtél, félre ne értsd:-)
2010. jan. 25. 11:41
 3/13 A kérdező kommentje:
:)))
2010. jan. 25. 11:43
 4/13 anonim ***** válasza:
kb.55. Azért kb. mert szoktam a terheseknek is írni meg a szülős kérdésekre is válaszolgatok néha.
2010. jan. 25. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Én se szeretek beszállni a hasonló vitákba, mert ezeknek a vége mindig azt, hogy egymást lepontozzák..különben is ezek olyan dolgok, hogy mindenki máshogy csinálja..Ide tartozik pl. hol aludjon? légzésfigyelő pro/kontra, szoptatás/tápszer, szoptatás, meddig?, vigyem ügyeletre vagy ne? , Aludj jól gyermekem/ nem kell tanítani aludni...stb...ezek olyan kérdések, amiket néha jobb elkerülni... De szerintem ez a pontozósdi tök hülyeség, én sosem azt nézem, hogy hány százalékos az, aki a választ írta, hanem hogy számomra elfogadható vagy sem.
2010. jan. 25. 11:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
79 oldalam van.
2010. jan. 25. 12:05
 7/13 anonim ***** válasza:
42
2010. jan. 25. 12:19
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia,2 oldal kérdés,9 oldal válasz!

Inkább olvasgatok,olyan témához szólók csak hozzá,amiben érdemleges választ tudok adni!

Kérdezni csak akkor kérdezek,ha már nagyon nem tudom mitévő legyek!

Vitázni nem szoktam,inkább én szégyenlem magam egy-két kismamán,hogy milyen hangnemben írnak!

A pontozás nem érdekel,amúgy 93%os vagyok!

2010. jan. 25. 12:20
 9/13 A kérdező kommentje:

engem sem érdekelt, csak kíváncsi lettem, mert néha vannak tök jo válaszokat, az felfele nem pontozzák, és vannak tényleg ezek a parttalan viták, amikor boldog boldogtalan le van pontozva:)

sokkal jobb lenne, ha fórum lenne, nem pedig anonim, mert szerintem az összes babás témájú netes oldal közül ez pörög a legjobban. ez a hangnemen is sokat változtatna.

2010. jan. 25. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! 12 oldal megválaszolt kérdésem van.Pont tegnap gondolkoztam én is azon, hogy vajon minél régebb óta vagyok regisztrálva annál kisebb-e a százalékom, de nem. Átolvasgattam a toplistát is, hát vannak érdekes nevek.... szerencsétlen, kkkkkk, meg ilyenek. :-)
2010. jan. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!