Mikortól adhatok turmixolt gyümit a babámnak? Tegnap volt 3 hós és csak anyatejes!
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 16:34
1/8 anonim válasza:
Nem déli gyümölcsöt már adhatsz neki pl:alma barack körte.De az sem baj ha még csak cicizik legalább egy honapig föleg ha elég is neki
2/8 anonim válasza:
6 hónapos koráig teljesen felesleges, ha van tejed. Nem kell a beleiről az anyatejes flórát lemosni még vizzel sem. Ettől lesz erős az immunrendszere.
3/8 anonim válasza:
Ne adj neki semmi mást 6 hónapos koráig, ha szépen fejlődik!!!
4/8 anonim válasza:
Kezdj almával és szépen lassan őszibarack körte ..mire 4 hs lesz jöhet a banán meg társai,aztá keverheted.Minden nap csak pár kanállal kóstoltass új gyümit.
5/8 anonim válasza:
hát én úgy tudom, körtét nem lenne még szabad, sőt banánt sem egyelőre...alma, őbarack már mehet.
6/8 anonim válasza:
Anyatejes babánál hat hónapos korig legideálisabb a kizárólagos anyatej, feltéve ha van elég tejed persze.
7/8 anonim válasza:
az anyatej nem tartalmaz kellően c vitamint, ééepn ezért szükséges a gyümölcs hozzáadása lé illetve pép formájában :) Persze szoptassunk hat hónapig, de ezzel egészítsük ki nyugodtan a 4. hónaptól. Két étkezés között lehet adni a babának, így a 3 órát is könnyebben felváltja a 4...
8/8 anonim válasza:
ja, és én mondtam, hogy körtét banánt még ne, de aki lepontozott az járjon inkább utána, nehogy baja legyen a gyerekének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!