Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek a babája már felül és...

Akinek a babája már felül és feláll annak hogy sikerül megoldani, hogy egyedül aludjon el? Eddig simán benthagytam, ha sírt is nem lett baja, de mostanában feláll és hátraesik, stb, mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a tizedik hátraesésnél rájön majd, hogy ez fáj neki, és abbahagyja :) Vagy nem? :)
2010. jan. 25. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:

de rájön. de ha feláll, akkor nem elég álmos még.

az enyém akkor szokott felállni, mikor csak én akarom, hogy aludjon, de ő még nem olyan álmos. na ez felesleges próbálkozás. ha tényleg látom, hogy álmos, megkeresi a kis takaróját, dörgöli a szemét, elkezdi szopni az ujját, nagyokat pislog, és ekkor rakom le, garantáltan nem jut eszébe felállni, hanem 3 perc múlva elalszik magától.

2010. jan. 25. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt tapasztaltam, mint a 2. válaszoló, ha feláll, akkor abból nemigen lesz alvás. Ha igazán álmos, berakom az ágyba, és már fordul is az oldalára, dörzsöli a szemeit.
2010. jan. 25. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, hiába olyan álmos volt, hogy a szeme majd le ragadt, akkor is felállt és üvöltött. Én azt csináltam, hogy állandóan bementem és lefektettem. Egy hét alatt megszokta. Türelemjáték:)
2010. jan. 25. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Rájön, és ha fáj neki akkor nem csinálja, de a sírásából úgyis rájössz, hogy fájt-e neki. Ha igen, akkor meg kell vigasztalni, egy kicsit dédelgetni és elalszik az öledben, ha meg csak hisztizik akkor idő kérdése és abbahagyja. Nálunk leteszem és ha sír is, tudja, hogy most alvás következik és kb. 3-5 perc hiszti után egyszer csak elhallgat és látom, hogy már alszik is. A sírásából lehet tudni, hogy el fog aludni, vagy esélytelen próbálkozás. Kitartás!!
2011. dec. 12. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!