Mennyi időtök van kikapcsolódni a gyerek/gyerekek
mellett, szoktatok néha-néha eljárni valahova?
Figyelt kérdés
Nemrég születésnapom alkalmából elmentünk a barátnőimmel bulizni (24 éves vagyok, a fiam 14 hónapos lesz), és hihetetlen mennyire feltöltődtem. Jó érzés volt felöltözni, sminkelni, és érezni, hogy nem csak anya, hanem nő is vagyok. Szívesen mennék gyakrabban, de félek, hogy a férjem rossz néven venné. Együtt nem tudunk menni, nincs semmi segítségünk sajnos, de ő is bármikor elmehet, ha akar. Szerintetek mi a normális? Mondjuk 1-2 havonta egyszer belefér?
Karácsonykor volt 1 éves a kislányom, akkor tájt ismerősökkel beültünk egy étterembe enni, beszélgetni, addig a testvérem vigyázott a lányunkra. Azóta pedig voltunk moziban, aztán vacsorázni, ha már úgy is eljöttünk otthonról. Februárban pedig születésnapom lesz, úgyhogy azt is megünnepeljük valahol. Aztán megint szünet, mert ápr-ban jön a testvérke, úgyhogy most "kitomboljuk" magunkat megint egy időre. :) 28 hetes
2010. jan. 25. 10:34
12/18 A kérdező kommentje:
10:27-es, hát igen, az otthontöltött idő, főleg így, nagyon el tudja nyomni az emberben a nőt...
én is mikor felöltözve ott álltam, láttam, hogy a férjem mennyire másképp néz rám, talán még féltékeny is volt...:)
nemrég kezdtem el összeszedni magam, ugyanis nálunk apa rengeteg tökéletes alakú, gyönyörű nővel dolgozik...
hát nem könnyű!
2010. jan. 25. 10:35
13/18 anonim válasza:
16 hónap alatt kétszer voltam szórakozni, egyszer a férjemmel, egyszer nélküle.
de voltam már a babámmal borfesztiválon, barátoknál vacsizni, meg talán étteremben is egyszer hármasban:)
néha egyedül megyek boltba, gyógyszertárba.
nagyszülők nálunk is dolgoznak, messze vannak, ketten vagyunk a férjemmel.
2010. jan. 25. 11:39
14/18 anonim válasza:
10:27-es vagyok!talán azért érzem túl soknak már az itthon töltött időt mert a gyermekeimre soha senki nem vigyázott(egy idő után ki is alakult bennünk a félsz-még a nagyszülőkkel szemben is)ezért nehéz de semmi baj hiszen eltelik még egy kis idő és a fiam sem fog rajtam csüngeni.jót fog neki tenni a bölcsi,nekem meg a munka!
2010. jan. 25. 14:46
15/18 anonim válasza:
Lehet ez egy kicsit furcsa, de én már kb. 1 hónapos korában elmentem bulizni. Igaz az elejétől átaluldta az éjszakákat. (kb. 10-től 7-ig) Szóval így nekem könnyű volt. Most is járok/járunk havonta párszor valamerre. Nekünk nagyon jó kis baráti társaságunk van és szeretünk velük lenni. Van hogy apa megy, van hogy én és van hogy mind a ketten. Mi már az elején megbeszéltük hogy, nem szeretnék "begyöpösödni" és a gyerekünket se szeretnék magunkhoz láncolni. Néha kell hogy, a mami vagy valaki vigyázzon rá. És ő is jól elvan mindenkivel. Mondjuk a minap volt először (négy hónapos), hogy anyukáméknál töltötte az éjszakát. Be kell vallanom, alig vártam a reggelt hogy hozzák végre. Nekem egyszer az egyik ismerősöm mondta, hogy ők sose bízták másra a babájukat és ezt nagyon bánják mert, meg is lett az eredménye. A gyerek 10 évesen pár nap tábort sem bírt ki. Haza kellett hozni.
2010. jan. 25. 14:48
16/18 anonim válasza:
14:48.-nak üzenem hogy szerencsés emberek,remek nagyszülőkkel.sajnos én ezt nem mondhatom el.az én gyerekeimre nem azért nem vigyáztak mert nem adtam oda nekik hanem mert tojnak a nagymama szerepre.ezért vagyok otthon éjjel-nappal(10:27-es)
2010. jan. 25. 17:29
17/18 anonim válasza:
Én 3,5 hónap alatt csak a boltban voltam lent, de most nagyon érzékeny lett a baba, és fél órát bír csak ki nélkülem. Még az apjával is balhézik, ha elmegyek, pedig amúgy imádják egymást. Ha alszik is éppen, amikor lelépek, 5 perc múlva fent van, megérzi. Ez van. Majd talán később megváltozik.
2010. jan. 25. 23:21
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Nálunk is az a helyzet, hogy az egyik nagymami totál megbízhatatlan, iszik stb., a másiknak pedig esze ágában sincs semennyi időt sem a kisfiammal tölteni, pedig látom rajta, hogy mostmár nagyon igényli a társságot. Még apán kívül senki sem vigyázott rá, emiatt nagyon anyás, így még nehezebb elmenni bárhová is. Meg kell ragadni azt a kevés alkalmat, hogy kicsit feltöltődjünk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!