Kisfiam 2850 gramm és 49 cm volt születésekor. Most 15 hónapos.8850 gramm és 80 cm. Szerintetek nem kicsi? December 20-án elkezdett járni, azóta egyfolytában menne, talán ezért nem hízik annyit?
1 évesen hány cm volt? Az én fiam 73,5cm és szólt a doki, hogy alacsony és ezek után figyeljük a növekedését.
Szerintem a súlya sem túl sok a fiadnak. Az enyém most 12,5 hónaposan 9 kg és ezt is keveselte az orvosunk. Igaz, ő 3600g-al született és 50cm-el.
Szerintem kérdezz rá a védőnőnél, dokinál, ha aggódsz.
Szia.
Az én kislányom 3130gr és 49cm volt születésekor,2800gr volt mikor haza vittük. Ma 15hónapos 75cm és 7,9kg. 7hósan felállt egyedül,kúszott mászott ment,10,5hósan egyedül ment,1évesen már szaladt,meg sem áll,nincs 1 nyugodt perce sem.Sosem hízott sokat,elejétől fogva havi 20-25dkg-ot,először kevesellték aztán,aztán azt mondta a dokink ő ilyen,erőltetni nem lehet az evést.Most az utolsó hónapban semennyit sem hízott.Szerintem pedig nem rossz a súlya,vannak ilyen és olyan babák,gyerekek... a mieink ilyen kis vékonykák :) Üdv Zsu
Szia.
Az utolsó válaszoló vagyok Zsu :) helyesbítek:) voltunk szerdán a 15hós tanácsadáson 77cm és 7950gr :)Azt mondta a dokinénik,hogy nagyon jól néz ki a Lilike :) arról nem szólt,hogy kevés a súlya... minden jót neked,nektek
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!