Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekek, te jó ég! 8 hónapja...

Gyerekek, te jó ég! 8 hónapja császároztak, és megint babát várok! Tudtok esetleg valamit a rizikókról, vagy van/volt hasonló helyzetben? Milyen lesz a 2 kicsivel?

Figyelt kérdés
Kicsit biztassatok kérlek!
2010. jan. 25. 07:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

hát lehet most durva leszek, de én biztos nem szülnék neki mégegyet(ebben a helyzetben)emberelje meg magát,döntse el mit akar.mi az hogy lelki társ?ez nagyon hülye szöveg, már ne haragudj.

a másik meg,az orvosoddal beszélj hogy kitudnád-e hordani így a babát 8hónappal császár után.nekem egy évet javasolt az orvosom.

2010. jan. 25. 08:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is császáros voltam, és azt javasolta a doki, hogy ha akarunk még egyet, akkor minimum egy évet várjunk, de jobb, ha inkább másfelet.

Na meg ezt az sms dolgot is meg kellene alaposabban rágnotok a férjeddel, mert ezek után viszont még komolyabb gondok jöhetnek. Ha csak lelkileg is másfelé kacsintgat, akkor ott már gond van szerintem, és később talán nem csak sms-ezni fog... De ez csak az én véleményem, lehet, hogy ténylegesen eszébe sem jutna, hogy megcsaljon. De ahogy írod, valami eltört Benned is... háááát, igen, a bizalom az kulcskérdés!

Banyuci

2010. jan. 25. 08:43
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg hülye szöveg.Azért volt,mert velem állitolag nagyon sok mindent nem tudott megbeszélni,a hiányzolos,szeretlekes smsekkel pedig csak áltatta magát,de aztán ő is rájött hogy én kellek,és nem is történt semmi...
2010. jan. 25. 08:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp beszélj orvossal, az én dokim azt mondta, hogy császár után 15-18 hónapot várni kell, mert felrepedhetek a varratnál és az rám nézve is veszélyes. De minden ember más, lehet, hogy te gyorsabban regenerálódsz.A lelki részét belül kell eldöntened.

Mindenképp írj, hogy mire jutottál/jutottatok!

2010. jan. 25. 08:46
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én első babám 7 éve született császárral,a második 5 hónapja szintén császárral.

Ki kellett vágni a hasfalamból mert úgy szétroncsolodott az első heg a második terhesség allatt.

Nem riogatni akarlak és nem vagyok abortusz párti sem de erősen elgondolkodnék a helyedben.

Ez nem azt jelenti hogy ne válalj második babát csak talán egy kicsit később és mindenképp azzal az emberrel akiben meg lehet bízni...

2010. jan. 25. 09:19
 16/25 A kérdező kommentje:
Huh.Ez rosszul hangzik!És származik azóta valami problémád abból hogy a második terhesség igy megviselte a hasfaladat?
2010. jan. 25. 09:40
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Már nem de az első 2 hét kinkeserves volt.Pedig nem vagyok egy nyavalygós típus.

Még a zuhanyzásnál is azt hittem ez maga a pokol.

De ez senki kedvét ne szegje a második babától,hiszen ha ránézel a csöpségedre az kárpótol minden fájdalomért:))

2010. jan. 25. 09:48
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A párod dolgára nem írok, de a baba miatt azért ne legyél ilyen stresszben.

Nekem van egy jó példám is: nővéremet császározták, a pici 7 hós korában teherbe esett és azt a bébit megszülte természetesen és nem volt semmi gondja. azóta is azt mondja, h az első két év nehéz, de utána milyen jó mert együtt játszanak. szóval az eleje biztos kemény lesz, de emiatt ne vetesd el. én is császáros vagyok és ha most teherbe esnék, nem izgulnék. nem én lennék az egyedüli, sokan végig csinálták már. A babám 6 hós.

2010. jan. 25. 10:04
 19/25 A kérdező kommentje:
Szerdán megyek a dokimhoz.Az a probléma hogy nem tudok neki örülni :-( remélem ez megváltozik ha megtartom
2010. jan. 25. 10:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg, nem lesz bajod!
2010. jan. 25. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!