Gyerekek, te jó ég! 8 hónapja császároztak, és megint babát várok! Tudtok esetleg valamit a rizikókról, vagy van/volt hasonló helyzetben? Milyen lesz a 2 kicsivel?
Én csak arra tudok gondolni, hogy pocakosan nem tesz jót ha esetleg cipelned kell a nagyobbikat...de sokan csinálták már végig, úgyhogy szerintem nem lesz gond :)
Sok boldogságot és jó babavárást!
U.I. Én pont a fizikai része miatt nem vállalok még másodikat, pedig már nagyon szeretném...
Sürgösen beszélj az orvossal, a kockázatol csak ott tudsz felvilágositást kapni.
Mindenképpen hordjál terheshasfüzöt, mert az elözö császár miatt kevésbé terhelhetö a hasad.
A nagyobb gyerek miatt nem kell izgulni, kevesebbet emelgeted, csak akkor, ha muszáj - és nincs vele semmi baj. Pelenkázni lehet a szönyegen is, sok mindent meg lehet oldani emelés nélkül.
Gratulálok:)
Én nem jártam így,de úgy tudom,hogy vannak különböző hastartók,érdeklődj utána,hátha segít.Emelgetni úgyis kell a nagyobbat,de lehet,hogy nem lesz az izmaidnak olyan megterhelő.testvérkocsit vagy ikerkocsit vegyetek.És ne aggódj,sikerülni fog!!!
Szia! Először is gratulálok neked:)
Én is 8 hónapja szültem császárral, és a dokim azt mondta, hogy ha tervezünk kistesót, akkor már próbálkozhatunk vele. De te is mindenképp beszélj a dokiddal!
Minden jót, vigyázz magadra!
jaj-jaj
még testileg könnyebben megleszel, de lelkileg már kevésbé.
Szerintem az a legfontosabb, hogy ülj le a pároddal megbeszélni a dolgokat, majd utána irány a dokihoz.
Kívánom, hogy minden rendben menjen és boldog kis család legyetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!