Van itt valaki, aki kisfiút akart, de kislánya lett, és azóta nagyon örül, hogy így lett?
Biztosan le leszek pontozva, de válaszolok!
Mindig fiús, sportos voltam, se magassarkú, se szoknya. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, fiút akartam, de lány lett. Én bevallom, nem tudom öltöztetni, csak sportosan, nem tudok ilyen-olyan hajat csinálni. 8 éves, a legjobb barátnők vagyunk. Van egy 1 éves fiam. Vele szuper, imádom öltöztetni, hajat vágni neki. Mindkettőt szeretem, de valahogy más.
Pl. én.
Amikor terhes lettem, hallani sem akartam kislányról és tökéletesen meg voltam győződve, hogy fiam lesz. Ráadásul meg sem mutatta magát a 7. hónapig, szóval már totál beleéltem magam, erre közli a doki hogy lány. MAjdnem lefordultam az ágyról, nem is akartam elhinni. Kellett két hét mire átváltottam az agyam és onnantól örültem a kiscsajnak. Megszületett, hát ezt az imádatot el nem tudtam volna képzelni amit érzek iránta. Ha lesz még gyermekem, drukkolni fogok, hogy lány legyen. :)
JELEN! :) Ovis koromtól tudtam, hogy csak kisfiam lehet, egy rosszcsont Peti. :) sosem voltam az a habos-babos lány, magassarkúm sincs a mai napig, valahogy evidens volt, hogy egy magam fajta laza csajnak csak laza kisfia lehet. :)) Amikor terhes lettem, kb 100%ig biztos voltam benne, hogy fiú lesz, majdnem a 20. hétig ezt is mondták. A második genetikain tudtam meg, hogy kislány. Sokkot kaptam. :)) napokig dolgoztam fel a hallottakat. Egy lánynév sem tetszett, alig találtunk olyat, ami mindkettőnknek bejött. Aztán megszületett... :) Ő az életem, már el sem tudnám képzelni, hogy kisfiam legyen. :)) fura. :)) Most várjuk a kistesót, és megmondom a frankót, titkon most már kislányban reménykedtem...:) Szintén a második genetikain derült ki, hogy ISMÉT KISLÁNY! Madarat lehett fogatni velem, ráadásul apuka is nőuralomra vágyott, úgyhogy ő is nagyon boldog! Ja és a kislányunk is hugicát szeretett volna. :)) Szóval van már egy Lénánk, és most lesz egy Lucánk is... :) Izgatottan várom, milyen lesz két kislánnyal! :)
21 hetes kismama :)
Fiús mamának képzeltem magam, nem gondoltam, hogy lányom lesz, de most már a másodikat is lánynak szeretném :)
Már amikor megtudtam, hogy lány lesz, is örültem, annak ellenére, hogy meglepődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!