Járt ugy valaki, hogy végig kisfiút láttak az uh-on és kislánya született?
Nekem fordítva, 14 éve a nagyfiamnál, végig kislányt mondtak. Fülbevaló is volt véve, a ruhákkal szerencsém volt, hogy nem rózsaszínt, hanem tiszta fehéreket vettem.
A férjem úgy meglepődött amikor kivitték neki:" itt a kis Lacika"-mondta a nővérke.Ő meg megkérdezte, hogy akkor most fiú vagy lány?
nekem is fordítv, de ez tavaly történt. végig lányt mondtak, a 16. heti uh-tól kezdve. 25. héten voltunk 4D-n, na ott én egyértelműnek láttam a kukit meg a zacsit, ennek ellenére a 37. heti uh-n is kislányt jósoltak. hát ennyit a sima nem fizetős dokihoz járós terhesgondozásról. természetesen fiam let. csak azt nem értem, akkor a down-szűrésnél hogy a fenébe látják ugyanazok dokik ugyanazon géppel aűtizedmillimérter pontossággal a tarkóredő vastagságát??? ha egy kukit nem vesznek észre...
ja és hallottam egy sztorit, amikor is egy ikres kismamánál a 37. héten csak egy babát véltek látni. aztán hogy, hogy nem kettő lett:)
Nekem pont forditva.
Vegig kislanyt mondtak,meg a korhazba is rozsaszin rugit vittem erre miutan megszuletett az egyik szuleszno felkapta es felkialtott:Hiszen ez FIU!!!A ferjemmel nem hittunk a a szemunknek.Aztan volt siras-nevetes mert a ferjem nagyon fiut akart es ez lett elete legszebb meglepetese.
Azota mar 1 eves a mi kis kukacosunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!