Vannak itt október 3-án szült anyukák? Annak a környékén? Milyen a babátok?
az én babám október 3án született, 4kg-val 56 cm-rel, most 7kg és 64cm volt... :-) csak anyatejes és kis vasgyúró!!!!
az éjszakákat átalussza már 1hetes korától, imád a középpontban lenni, rengeteget "beszél", ha nem rá figyelünk sikítozik, tárgyakat megfog, mindent venne a szájába! még nem fordulunk (mint kiderült a kötöttebb izmai is közrejátszódnak, a fekvést nagyon unja, állandóan ülne!
nagyon nyugodt kisbaba (a dokinénink ezt mindig dícséri:-)), nem sírós baba, és ő apukája tündérkéje!
Szia!
Az én kisfiam is szeptember 28-án született, császárral, 3.500 gr-mal, és 50 centivel. Most 68 cm és 7.400 gr. Sajnos a császár miatt későn indult be a tejem, ezért kezdettől fogva tápszert is kapott. Hamar kiderült, hogy világ összes teje kevés lenne neki, olyan étvágya van. :) Rengeteget gőgicsél, vigyorog, bugyborékol, ömlik a nyála, rágja az öklét, és mindent azonnal tuszkol a szájába. Imád ücsörögni, egyébként hason alvó. Most kezd átfordulni hasról hátra és fordítva. (Időnként segíteni kell neki, de már párszor sikerült magától megcsinálnia.) Szeret sétálni, ahogy tologatva van a kis valaga, azonnal elalszik. Alapvetően jó baba, bár esténként 7 után nyűgös, olyankor csak kézben van el. Az éjszakákat 5 hetes kora óta végigalussza. Mostanában kezdjük bevezetni a főzelékeket, gyümölcsöt már lassan két hónapja eszik. Nem tudom, ki van fent az iwiw-en, ha van kedvetek, nézzétek meg a kis gézengúzt, Rajczi Attila néven megtaláljátok.
Banyuci
Sziasztok.
Az én kislányom szeptember 29-én született császármetsszésel, 2550 gr-al és 48 cm-el. 3 hete volt 61cm és 5500gr. Hátáról az oldalára fordul, nyúl a játékai után és meg is fogja Őket. Vigyorog, Kacarászik, gagyog és sikítozik ha nem vagyunk mellette! Az éjszakákat 2 hónapos kora óta végig alussza. 2,5 hónapos kora óta küzdünk a fogával, emiatt sokszor nagyon nyűgi, már látszik, de egyszerűen nem tör át!Röviden ennyi!
Gratula mindenkinek a babájához!!
Csak nem egy kis menyasszonyt találtunk? :D
Banyuci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!