Keltegetnétek 3-4 óránként egy másfél hetes babát?
10 napos a kislányunk, már a kórházban is aludt 6-7 órát is. Most is átalussza az egész napot, este van fent kb 2 órát de ennyi az ébrenléti ideje.
Tegnap átaludta az egész délutánt, konkrétan 6 órát aludt, majd másfél óra ébrenlét után 7 órát aludt éjszaka. A doktornő azt mondja hogy keltegessem 3 óránként de tényleg szükség van erre?
Második babánk, kisfiam legtöbb alvása 4 óra volt a másfél év alatt, soha nem keltegettem, mindig úgy gondoltam hogy ha éhes úgy is jelzi.
Most akkor keltsem vagy hagyjam aludni?
Amúgy elég sokat eszik, 120milit, szerintem ettől is alszik ilyen jókat. Általában 4 óránként kel enni de becsúszik a 6-7 óra alvás is.
Nem tudom, hogy mi lenne a jó, szivem szerint hagynám aludni de most megzavarodtam...
Azt elfelejtettem, hogy egészséges baba, nem sárgult be egyáltalán, szóval nem attól alszik ilyen jókat.
Köszönöm a válaszod!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ez az én kérdésem. Én sem tudtam mi legyen, de úgy döntöttem nem keltem, ha éhes felkel magától. Első este mikor nem akartam kelteni 2x ébredt, de tegnap este 9-kor elaludt, és hajnali 3.30-kor ébredt először. Nekem ma 12 napos a lányom. Tápszeres vagy anyatejes? Nekem is megeszi a 120 ml tápszert, most azon aggódom hogy nem sok az neki?
8!
Mivel nem 3 óránként eszi meg azt az adagot. De én akkor sem mondanám soknak ha 3 óránként eszi, mert ha neki ennyi kell akkor ennyi kell, én kislányom is mindig többet evett mint amit a dobozon írtak. Én biztos nem éheztetném v adnék helyette vizet ha ő ennyit megbír enni akkor annyit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!