Hányszor alszik 1 év körüli babád?
Lányom még 2 szer alszik. Bár szerintem át fog lassan térni az 1 re.
Csak ha egyszer alszik akkor kb már 6 fél 7 fele nagyon fáradt, akkor viszont nem szeretném màr letenni aludni.
Hagyjam hogy kb délben elalszik alszik 1 fél 2 ig vagy tegyem le 11 körül és még délután kb 3-4 fele alszik 1 órát. Bár akkor még nem egészen fáradt és nem akarom rákènyszeríteni.
De lehet ha 1 szer alszik fáradtabb lessz és tovább alszik.
Ti hogy csinàljàtok?
10hós korától 1x aludt.
Kelt 7-kor,aludt 11-től 2-ig.Utána este 7-től.Most 2 éves,7-kor kel,dél/fél 1-től alszik 2-ig,este meg 8-fél 9-től,tehát mindig délután volt fenn többet inkább.
Szerintem nektek jobb a két alvás még,ha így jó a rendszer.Barátnőm lánya már 1,5 éves múlt,ő reggel kel 5-kor.Ha otthon vannak,nem tudja ébren tartani,alszik fél 10-kor már délelött.Ha így van,alszik délután is még egyszer.Ha úton vannak valamerre,akkor meg 11-től alszik neki 12-fél 1-ig,aztán este meg 7-fél8tól már.
Én egy időben,mikor 5-kor kelt,próbáltam hogy később teszem le este,hát ugyanúgy felkelt reggel.Szóval szerintem nem működik az alvás kényszerítés dolog,úgy kell,ahogy a kicsi alakítja.
Köszi. Fél 7 és 8 között szokott kelni. Ez változó. De nem tudom lerakni bármennyire is szeretném. Szóval lehet ma is 1 alvás lessz.
Tegnap is 11 től fél 1 ig aludt és utána fél 8 kor.
Napokban tölti az 1 évet. Reggel kel 7 körül és alszik délben 10-12 között másfél-2 órát
majd délután 4körül 1 órát. Van hogy picivel többet.
első lányom 17 hónapos koráig aludt naponta így, mint az 1 évesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!