Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor alszik 1 év körüli...

Hányszor alszik 1 év körüli babád?

Figyelt kérdés

Lányom még 2 szer alszik. Bár szerintem át fog lassan térni az 1 re.

Csak ha egyszer alszik akkor kb már 6 fél 7 fele nagyon fáradt, akkor viszont nem szeretném màr letenni aludni.

Hagyjam hogy kb délben elalszik alszik 1 fél 2 ig vagy tegyem le 11 körül és még délután kb 3-4 fele alszik 1 órát. Bár akkor még nem egészen fáradt és nem akarom rákènyszeríteni.

De lehet ha 1 szer alszik fáradtabb lessz és tovább alszik.

Ti hogy csinàljàtok?

2014. okt. 22. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:

10hós korától 1x aludt.

Kelt 7-kor,aludt 11-től 2-ig.Utána este 7-től.Most 2 éves,7-kor kel,dél/fél 1-től alszik 2-ig,este meg 8-fél 9-től,tehát mindig délután volt fenn többet inkább.

Szerintem nektek jobb a két alvás még,ha így jó a rendszer.Barátnőm lánya már 1,5 éves múlt,ő reggel kel 5-kor.Ha otthon vannak,nem tudja ébren tartani,alszik fél 10-kor már délelött.Ha így van,alszik délután is még egyszer.Ha úton vannak valamerre,akkor meg 11-től alszik neki 12-fél 1-ig,aztán este meg 7-fél8tól már.

Én egy időben,mikor 5-kor kelt,próbáltam hogy később teszem le este,hát ugyanúgy felkelt reggel.Szóval szerintem nem működik az alvás kényszerítés dolog,úgy kell,ahogy a kicsi alakítja.

2014. okt. 22. 10:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi. Fél 7 és 8 között szokott kelni. Ez változó. De nem tudom lerakni bármennyire is szeretném. Szóval lehet ma is 1 alvás lessz.

Tegnap is 11 től fél 1 ig aludt és utána fél 8 kor.

2014. okt. 22. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam 1 évesen és most másfél évesen is 7kor kel, 10-fél11felé megy aludni, max délig hagyom és így délután 3-fél4 felé újra alszik egyet. Max 5-ig hagyom aludni így este legkésőbb 8kor már le is tudom rakni.
2014. okt. 22. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Huu akkor nagyon össze-vissza kel,ez a baj leginkább akkor.De persze ezzel nem lehet semmit tenni.Szerintem akkor vegyesen altasd.Bár én nagyon rendszer híve vagyok,de ha 1,5óra különbség is van az ébredés között,akkor muszáj az 1 és 2 alvást alkalmazni.Szerintem este nem baj ha alszik hamar,ezen ne aggódj.Nem 4-5kor kel reggel,a fél7 kelés meg nem korai azért.
2014. okt. 22. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
11 hos kislanyom. 19.30-6.30ig alszik. Napkozbek az elsi alvasa 9.30-11 ig. A masodik 13.30-14.45 ig kb.
2014. okt. 22. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Napokban tölti az 1 évet. Reggel kel 7 körül és alszik délben 10-12 között másfél-2 órát

majd délután 4körül 1 órát. Van hogy picivel többet.

első lányom 17 hónapos koráig aludt naponta így, mint az 1 évesem.

2014. okt. 22. 11:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Eddig nekem is kb ugy aludt mint a 3 as válaszolónak a gyereke. A reggeli kelés attól függ hogy éjjel felkelt e vagy sem. Most nagyon megindultak a fogai így volt hogy többször is megébredt éjjel és ebben az időben volt hogy 8 ig aludt. De ha semmi gond nincs éjjel akkor fél 7 fele kel.
2014. okt. 22. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!