Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti hány hetes babánál...

Anyukák, ti hány hetes babánál csináltátok azt, hogy este ha egyedül nem tudott elaludni a babátok, akkor egyszeerűen egyedül hagytátok, hogy sírja álomba magát?

Figyelt kérdés
Ha el is aludt akkor éjszaka még felkelt enni? És kezdődött előről az egész cécó? Félek nem bírnám két percig sem hallgatni a sírását, olyan keservesen tud sírni :-(
2010. jan. 24. 20:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja! Az azért hozzátartozik, hogy ettől még kel éjjel, nem aludja át az éjszakát. Utolsó.
2010. jan. 24. 21:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3 és fél hónapos volt, amikor az egyik éjszaka olyan kimerült voltam, hogy nem tudtam kikelni az ágylól, hogy átmenjek hozzá szopiztatni. Általában felsírt és én rögtön rohantam át hozzá, de ekkor nem mentem, gondoltam, ha nagyon sírni fog, majd akkor megyek. De nem sírt, hanem vissza aludt, és én is. Azóta átalussza az éjszakát. Persze előfordultak(nak) álmatlan éjszakák.
2010. jan. 24. 21:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Születésétől egyedül alszik, de nem ment rögtön simán. Volt pár nehéz nap, de sírni nem hagytuk, ki-be rohangáltunk hozzá. A Suttogó módszerét követtük, nekünk bevált, kb 2 hetes korától pisszenés nélkül elalszik miután ringatom kicsit, énekelek neki és beteszem az ágyába. Alszik 12 órát és 1x kel szopizni, 4 hónapos.
2010. jan. 24. 22:03
 14/19 anonim ***** válasza:
25%
SOHA. Ezt a módszert egy nagy baromságnak tartom! 14 hónapos a fiam, de sose hagytam, hagyom sírni. Magam mellé veszem, ha felébred és velem alszik. Amikor még szopott akkor is magam mellé vettem és velem aludt. Amikor felébredt szopizott kicsit és aludt tovább velem együtt.
2010. jan. 24. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
soha
2010. jan. 25. 09:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Én sem hagytam sosem sírni,elhagyják ám,ha ringatva altatod. Szüksége van rád,hogy megnyugodjon,miért vennéd el tőle ezt az érzést?????? Kislányom 11 hónaposan kezdte elhagyni és azóta ha álmos lerakom és alszik.

Nem hittem,hogy ezt valaha megérem,de mégis.

2010. jan. 25. 09:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
még nem fordult elő. 13 hós a babám, és még mindig ébred éjjel, 2-3x. Egy kis cici, aztán alszik vissza. Mondjuk ő nem az a típus, akit egy kis hátsimi stb. megnyugtatna, ha egyszer rákezdi, soha nem is volt az. Szerintem az nagyon szerencsés, akinek a babája "hajlandó", és méghozzá ilyen hamar (2 hetesen stb) átaludni az éjszakát. az enyém úúúgy tudott üvölteni ilyen idős korában, ha nem ringattam és énekeltem neki hogy még. Amúgy ha éjjel is szoptatod, akkor kevesebb az esélye, hogy elmenjen hamar a tejed. tudod, kereslet-kínálat. :)
2010. jan. 25. 09:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még mielőtt valami gonosz banyának gondolnátok, nem pontoztam le senkit, hiszen a tapasztalataitokra voltam kíváncsi. Kislányom 2 hónapos, kezdetektől vele alszok, csak a párom hiányol nagyon éjjelente. Neki van egy ismerőse akinek a babája 4 hetesen átaludta már az éjszakát, az illető egy bizonyos könyvből neveli a lányát... nos a könyvet nekem is megrendelte a párom, de mérgemben majd a kukába dobtam :-(! Nem bírom hallani ha sír, mondtam is apáromnak, hogy majd nyáron alszunk újra együtt, talán :-)))
2010. jan. 25. 10:19
 19/19 anonim ***** válasza:

A lányom 22 hónapos. Cicin alszik el. A párommal összehúzzuk magunkat és úgy alszunk egymás mellett hármasban, mert éjszaka még a kicsim is felriad, akkor szomjas, cicizik és alszunk tovább.

A házaséletünkkel sincs baj.

2010. jan. 25. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!