Csinált valami "galibát"vicces dolgot nálatok apa a babával?
Mikor a második fiúnkat megszültem borzasztóan fáradt voltam az éjszakai kelésektől,szopizásoktól,ráadásul még a 2,5 éves nagytesó is éjszaka sokszor kelt ergo 3-4 órát aludtam hetek óta több részletben!Megkértem a férjem egy szombat estén mikor másnap nem ment dolgozni,hogy éjszaka etesse már meg lefejt anyatejjel a kicsit had aludjam már egy éjszakát nyugodtabban!
Na éjszaka csörtetett is ki a konyhába tejért melegíteni,erre ő felpattintott egy dobozos sört a megszokás hatalmával!Másnap mesélte el de nagy büszkeséggel,hogy még azelőtt észbe kapott mielőtt a cumisüvegbe töltötte volna!
Nekem volt még olyan,hogy felsírt éjszaka a kicsi és a nagytesónak tömköttem a szájába a cumit...a gond csak az volt,hgy ő már ekkor rég nem cumizott!Nézett is rám nagy kerek szemekkel,hogy Anya most mit akar:)??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!