Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csinált valami "galibát"vicces...

Csinált valami "galibát"vicces dolgot nálatok apa a babával?

Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 15:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

...nem inkább én de nem babával 3 éves lányommal tél közepén fél méteres hoba. terhes voltam a hugával . szépen felöltözettem a nagylányom kalap kabát nadrág mindne rajta. kimnetünk a hoba és kb 2 perc mulva megszolalt hogy fázik a lába

odamentem és avér hült meg bennem

mezitlább vittem ki a ygereket.

2014. okt. 17. 15:40
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Apa elaludt és a hét hónapos kislányunk leesett az ágyról. Máskor szintén elaludt és magára rántotta a ventilátort. Szerencsére nem lett komolyabb baja.
2014. okt. 17. 15:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Amikor Apa öltözteti-vetkőzteti a kisfiunkat pl. fürdés előtt-után, az már a vicckategória, amit művel. Néha azt sem tudom kihámozni, a fiam melyik testrészét látom, miközben aranykacajjal gurgulázik a nagy ruha-gyerekkupac.
2014. okt. 17. 16:29
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Férjem van itthon gyeden a fiunkkal, amikor először maradtak itthon, a tízórait egy kicsit elméretezte. Leirtam, hogy mire, mit, mennyit lehet. Csak ő nem úgy értelmezte, hogy vagy egy alma, vagy egy körte, vagy egy banán, vagy három barack hanem, hogy ez mind egyszerre. Furcsállotta is, mert rengetegszer etette korábban is, és hát nem ennyit szoktunk adni neki. Felhívni nem tudott, mert nem tudtam felvenni, így hát megcsinálta, és odaadta a fiunknak. Aki mindet megette, majd egy jó nagy részét visszhangja. Amikor beszéltünk, akkor elfelejtette megkerdezni, így még két napig adott ennyit a gyereknek. Harmadik nap már gyanussá vált a hányás, és elmesélte l, hogy tízórai után mi van. Ekkor derült ki, hogy konkrétan egy nap alatt egy heti tízórait megetetett a gyerekkel, aki addig eszik, amíg adják neki.
2014. okt. 17. 18:57
 5/15 A kérdező kommentje:
hű-ezek komoly dolgok...szegény első...
2014. okt. 17. 19:00
 6/15 anonim ***** válasza:
kb hónaljig bepopsikrémezte amikor tisztába tette :)
2014. okt. 17. 20:22
 7/15 Medvi ***** válasza:
100%
Nálunk apukám csinált nagyon vicceset. A kislányom másfél évesen már bilizett, de még nem szólt ha pisilnie kellett, én próbáltam mindig elcsípni a pisit és időben bilire ültetni. Egyszer apukám játszott a kisunokával, én valami mással voltam elfoglalva, de eszembe jutott, hogy itt az idő és megkértem apukámat, hogy ültesse rá a bilire a gyereket. Meg is tette, csak elfelejtette letolni a nadrágját. Kislányom csodálkozva nézett, szerencsére én is odanéztem és röhögőgörcsöt kaptam, ott ült a bilin nadrágban... Apukámnak eszébe sem jutott, hogy le kellett volna tolni a nacit.
2014. okt. 17. 20:31
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
nálunk még olyan nagyon morbid dolog nem történt, de.. akármikor a gyerekkel van más sem hallok gyerek üvölt, apja röhög.... én meg tiszta ideg leszek, állandóan üvölteti a gyereket..
2014. okt. 17. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Nálunk Apa reggeliztette a gyerekeket. A kisebbik akkor volt 11 hónapos. A tejet természetesen még nem vezettem be nála. Amikor beléptem a konyhába mindkét gyerek előtt kakaó, a kicsi itatópohara pedig már majdnem üres is volt. Ő azt hitte ihat ilyet. Szerencsére nem volt belőle gond.

A nagyobbik gyerek kb egy éves lehetett, amikor vendégek voltak nálunk. Már sütiztünk vacsora után, én kint pakoltam valamit a konyhában. Visszatérve barátnőm lelkesen újságolta, hogy mennyire ízlett a kicsinek az epres süti. Ő az epret vezette be nekem.

2014. okt. 17. 21:59
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Pár hetes volt a lányom amikor megkértem férjemet, hogy cserélje ki a kisasszony pelusát. Minden klappolt csak éppen a pelenkát felejtette ráadni:) (Elég késő volt már).

Igaz ez nem a férjem volt, de azért leírom:

Ez akkor annyira nem volt vicces: Lányom olyan 6 hónapos lehetett, esti etetés a kiságyában volt(tápszert kapott). Mentem be hozzá, sötét volt, fölé hajoltam és emeltem felé a cumisüveget de kicsúszott a kezemből és jól fejbe koppintotta:S

A másik ilyen eset hasonló volt...a szitu ugyan ez...rosszul csavartam rá a tetejét a cumisüvegének és az össze tej a fejére borult.^^

Jelentem 2,5 éves a kislányom, sikeresen túlélte az összes bénaságom:)

2014. okt. 18. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!