Csinált valami "galibát"vicces dolgot nálatok apa a babával?
...nem inkább én de nem babával 3 éves lányommal tél közepén fél méteres hoba. terhes voltam a hugával . szépen felöltözettem a nagylányom kalap kabát nadrág mindne rajta. kimnetünk a hoba és kb 2 perc mulva megszolalt hogy fázik a lába
odamentem és avér hült meg bennem
mezitlább vittem ki a ygereket.
Nálunk Apa reggeliztette a gyerekeket. A kisebbik akkor volt 11 hónapos. A tejet természetesen még nem vezettem be nála. Amikor beléptem a konyhába mindkét gyerek előtt kakaó, a kicsi itatópohara pedig már majdnem üres is volt. Ő azt hitte ihat ilyet. Szerencsére nem volt belőle gond.
A nagyobbik gyerek kb egy éves lehetett, amikor vendégek voltak nálunk. Már sütiztünk vacsora után, én kint pakoltam valamit a konyhában. Visszatérve barátnőm lelkesen újságolta, hogy mennyire ízlett a kicsinek az epres süti. Ő az epret vezette be nekem.
Pár hetes volt a lányom amikor megkértem férjemet, hogy cserélje ki a kisasszony pelusát. Minden klappolt csak éppen a pelenkát felejtette ráadni:) (Elég késő volt már).
Igaz ez nem a férjem volt, de azért leírom:
Ez akkor annyira nem volt vicces: Lányom olyan 6 hónapos lehetett, esti etetés a kiságyában volt(tápszert kapott). Mentem be hozzá, sötét volt, fölé hajoltam és emeltem felé a cumisüveget de kicsúszott a kezemből és jól fejbe koppintotta:S
A másik ilyen eset hasonló volt...a szitu ugyan ez...rosszul csavartam rá a tetejét a cumisüvegének és az össze tej a fejére borult.^^
Jelentem 2,5 éves a kislányom, sikeresen túlélte az összes bénaságom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!