Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? - üveges bébiétel kontra saját főzt-

Figyelt kérdés
6 hónapos kislány. Nagyon rossz evő születésétől fogva. Lassan gyarapszik( gasztroenterológiai kivizsgálás alatt is áll). 4 hónapos kora óta kap gyümölcsöket, zöldségeket(természetesen a korának megfelelőket) A saját készítésű "főzelék"ből csak pár kanállal fogad el. Viszont az üveges bébiételeket szívesebben fogadja el. Minden egyes kalória kincs, ami bejut a szervezetébe. Főzőcskéznétek tovább eszik amennyit eszik alapon, vagy adnátok neki inkább az üveges bébiételt. Akármennyit eszik, tápszert nem fogad el utána...
2014. okt. 17. 09:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én üvegest adnék. Próbáltam trükközni, hogy kevertem bele "saját főzésűt", kiköpte, így maradtam az üvegesnél. Igen, ilyenkor minden egyes kalória fontos, így menni kell a biztosra, az üveges bébiételre.
2014. okt. 17. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!