Tudnátok írni, hogy mit főztök és milyen arányban 8 hónapos babátoknak? Milyen arányba kell a húsi részt adni?
szóval, ha szeretnék főzni 200gr húsos főzeléket, akkor hogyan vannak az arányok? még nincs fog, így pépesen tudná enni.
nagyon köszönöm
Szintén nem méregetek,összedobok ezt azt,ma pl leveszöldségek (répa,petrezselyemgyökér,karalábé,krumpli),kis csirkehusi. Én általában két napra főzök neki,250 ml-s dobozkákba teszem a kész kaját.Ha ízlik neki,megeszi mind,de van,hogy nem :-) 9,5 hónapos.
Szoktam neki adni cukkinit,krumplit,répát,tököt,sütőtököt,karfiolt,brokkolitborsót (héj nélkül),rizst is eszik,ezeket husival,mikor épp mi van otthon. Néha kap üveges bébiételt,de azokat kevésbé eszi meg,talán két-három féle van,amit szeret,meg csak az jöhet szóba,ami legalább 220g ,a többi kevés neki.
Nekem a védőnő azt mondta,egy adag főzelékbe 15-20 g husit tegyek,első alkalommal lemértem :-) De azóta nem méregetek,csak úgy nagyjából.
kösziiii
látom, sokan főztök cukkinit. Ne ehhez nem értek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!