Kb 1 évig veszélyzetett a gyermek csecsemőhalállal (pláne ha anyuka dohányzott. ) ha már nem sípol a figyelő nyugodt lehetek, visszaadhatom?
pont olyan nálunkmint a nyagykönyvben.
leginkább fiúkat érint(dupla annyi az elhalálozási számuk)és legsűrűbben 2 hónapos korra tehető.
mert az agyban alacsony az "elfelejtettem milyen" szint, így a légzést nem tartja kontroll alatt, ha leáll, nem küld jelzést, hogy vegyél levegőt.
a lényeg 2 hónapos korában 5 ször is besípolt a gép, de volt hogy a sírás utáni alvásai közben egy órás folyamatos hüppögéseire azt hittem először, hogy csak még nem tudott igazán megnyugodni, de egyszer magam mellett altattam és figyeltem azt a selymes nagyon halk légzését és amikor kifújta, leállt, nem vett levegőt, és ekkor jött a hüppögés és újra normálisan lélegzett, magyarán ekkor kezdhetett kialakulni a légzéskontrollja.
a lényeg, hogy most 5 hós, már egyszer sem sípol a gép és a légzésfigyelő kölcsön van és olvasom 1 éves korig lehetséges ami, de szóval nyugodtan visszaadhatom?
ott is babajön..
csak azt nem tudom hogy ha viszaadom lemerjek e feküdni aludni..
nincs rá pénz.
így sem eszek..
ha nincs pénz másikra, ezt meg vissza kell adni, akkor nincs mit tenni.
valóban 2 hónapos kor körül a leggyakoribb, aztán hónapról hónapra csökken az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!