Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez PASSZÍV DOHÁNYZ...

Szerintetek ez PASSZÍV DOHÁNYZÁSNAK számít egy babánál?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves. Anyósom dohányzik. Amikor megyünk hozzá előtte mindig kitakarít ,kiszellőztet, és nem dohányzik a baba jelenlétében,viszont az egész házban iszonyatos cigi szag van. Szerintetek ez passzív dohányzás?

2014. okt. 14. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. okt. 14. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, csak a füst direktben.
2014. okt. 14. 21:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most kicsit megnyugodtam :)
2014. okt. 14. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
A cigiszagot nagyon nehéz kiszellőztetni, már beleitta magát a bútorszövetekbe ...stb. Nem szerencsés,az biztos...
2014. okt. 14. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem
2014. okt. 14. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem az.

Én dohányos vagyok, de olyankor elborul az agyam, amikor valaki gyerek, terhes nő közelében dohányzik.

Azok a kismamák, akik meg dohányoznak....

2014. okt. 15. 02:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Eszerint igen:

[link]

Egyébként a füstöt sehogy sem tudod kikerülni, pl ha kimész az utcára ott is kaptok füstöt, szmogot, vagy nyáron a szűnyosriasztók stb..

Anyósodtól szerintem nagyon előzékeny, hogy ennyire próbál alkalmazkodni.

Ennyitől nem hinném, hogy baja lenne a babádnak.

2014. okt. 15. 06:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon kedves az anyósodtól, hogy ennyire igyekszik. Egy virtuális csokor virágot küldök neki. :)

A passzív dohányzás szerintem a füst belélegzése, és a koncentráció sem mindegy. Vannak szélsőséges oldalak ebben a témában is. Az előttem szólóhoz csatlakozva, egyéb nem kívánt elemek is vannak a levegőben. A szmogot én komolyabb problémának érezném, de hát ilyen világban élünk.

2014. okt. 15. 09:32
 9/9 anonim válasza:
Egyértelműen nem.
2014. okt. 17. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!