Fiatal anyák! Milyen reakciót vált ki benneteket, ha facebookon egy ismerősötök kiírja mennyire utalja a babaposztokat?
Engem hidegen hagyna a dolog, még az sem érdekelne, ha éppen rám célozna. A facebook mostanság már elég széles palettájú beállításokkal rendelkezik ahhoz, hogy az ember eldönthesse, kinek a bejegyzéseit szeretné látni, és kiét nem.
Engem is borzasztóan idegesítenek a fogaddörökbebubukakutyát, oszdmegaképetsegíts, pistikeelsőkakilása és társai képek, pláne ha napi ötöt látok belőlük, de soha nem jutna eszembe hőbörögni emiatt. Ott van a hide-gomb, szépen kiiktatom a hírfolyamomból ezeket az embereket, és mehet az élet tovább.
Én szoktam kitenni képeket a babámról, de max heti 1-2-t, és igyekszem olyanokat kiválogatni, amik tényleg viccesek vagy extra-aranyosak, viszont sosem posztolnám az egész napunkat a többszáz ismerősünk szeme láttára. Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik napi 20 képet tesznek fel a gyerekről, és bár érdekel a baba, mégis hide-olom az anyukát, aztán ha úgy tartja kedvem, akkor rámegyek az adatlapjára 2-3 havonta, és megnézem az addigi termést. :)
És miért fiatal anyáknak szól a kérdés?? Hol a határ?
Csak mert én 37 múltam, 4 éves és 16 hónapos gyerekeim vannak, de marhára utálom az egész fb mizériát.
Nekem egyetlen ismerősnél telt be a pohár, aki napi kb. 15-20 képet posztolt a biliztetéstől elkezdve mindenről...de csak simán, szó nélkül letiltottam. Nem tartom intelligens megoldásnak a nyilvános utálkozást, szó nélkül le kell tiltani, aki zavar, és kész.
27 éves, 2 gyerekes anyuka (3 és 1 évesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!