Melyik pelus hasonlít LEGINKÁBB a LIBERÓhoz?
Csak mert valaki írta h megváltozott a libero és sokan egyetértettek vele,h kifolyik belőle minden.
Nekem még van pár darab a régiből,most kell vennem és nem merek liberot venni.
Éjszakára azt használtam,mert nagyon sokat pisil a lányom,és ez tökéletesen megfelelt,de most nem merek venni .
Szerintem az uj Libero ugyan olyan jo mint a regi. Nekunk nem folyt ki semmi.
Talan a Huggies hasonlit a Liberohoz, de szerintem kiprobalhatod az uj Liberot, minden baba mas, van akinek bevallik, van akinek nem.
1 eves baba anyuja.Udv.
Sziasztok!
A Dm-es pelusok közül a Babylove jó, bár kicsit silányabb a minősége már ennek is. Amúgy a Huggies is jó, illetve a Rossmann-os pelus, ami nagyobb gyerekeknek is megfelel. Anno a Pampers nekünk nem vált be, hátul minden kifolyt belőle. De gyakran vettünk Libero-t is. Egyszer kipróbáltuk a Tesco színeset is, de ha jól emlékszem nem dobtunk hátast tőle.
Én megjártam a babylove-os pelussal...nemvolt rajta tépőzár és pont dokinál voltunk...elég silány!
Libero a legjobb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!