Igaz lenne a lenti kijelentés egy 8 hónapos babával kapcsolatban?
Jelentkeztem egy 8 hónapos kislány felügyeletére. Találkoztam is a családdal és anyuka azóta írt már egy üzenetet, amivel teljesen ledöbbentett.
Arra kért, hogy amikor ott vagyok náluk ne használjak parfümöt - deo-t használhatok. Ezt azért kéri, hogy a kislány a bőröm szagát szokja meg és ne a parfümöt, mert ha netalántán márkát cserélek, akkor a gyerek össze lesz zavarodva, hogy ugyanaz az arc, de mégsem, mert más szaga van.
Felvetődött bennem, hogy akkor mi a helyzet az öblítővel? Amikor pl. anyuka mossa a ruhákat és netalántán nincs a megszokott illat, mert kivonták a forgalomból, vagy lecserélte a cég, akkor mit csinál?!
Egyébként ez a dolog igaz? Hogy szag alapján dönti el a kisgyerek, ugyanaz az ember van-e vele, vagy sem?! (megjegyzem, nem vak a kislány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!