Halálra rémültem. Ugye utólagos hatása nincs a félrenyelésnek?
Figyelt kérdés
Barackpürével nyelt nagyon félre a 4,5 hónapos fiam. Eleinte nem nagyon kapott levegőt, de az elsősegélynyújtáson tanult módszer segített, utána minden rendben volt. Ugye a félrenyelésnek, ha már szépen, egyenletesen lélegzik a baba utólag fél óra-óra-több óra múlva nincs semmi veszélye? Nem találtam erről semmit a neten..2014. okt. 8. 11:00
2/11 A kérdező kommentje:
Ugye a kérdésre válaszolsz?
2014. okt. 8. 11:06
4/11 anonim válasza:
Ha maradt etel a tudejeben, okozhat gyulladast.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha szerinted hülye akkor nem muszáj válaszolni. Kösz, hogy segítettél, szép napot!
Valaki más?
2014. okt. 8. 11:09
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es!
2014. okt. 8. 11:22
7/11 anonim válasza:
Valóban okozhat gyulladást a tüdőben, ha étel kerül bele, de szerintem nem kell aggódnod, biztosan ügyesen kiköhögte a fiad a barackpürét. Ha a fenti eset fennáll, annak azért vannak jelei (köhögés, láz, váladék a légutakban).
8/11 anonim válasza:
1,3-mas. jó nagy paraszt vagy te. remélem nincs gyereke egy ekkora trollnak.
szerintem nem kell aggódnod, ahogy előttem írták a félrenyelés okozhat tüdőgyulladást, ha maradt valami a tüdőben, de ez nagyon ritka. figyeld nem e köhög többet, meg a lázat (de azt úgy is érzed), de mint mondtam nagyon kicsi az esély.
9/11 anonim válasza:
nekem ugy remlik az elsosegely tanulmanyaimbol hogy akkor.is.orvoshoz kell vinni, ha a fulladas veszelye elharult. gondolom a gyulladas miatt amit.irnak. en elvinnem hogy halgassa meg a tudejet a gyerekorvos. abbol nem lehet baj.
10/11 anonim válasza:
Ha került valami a tüdejébe, akkor az általában hallatszik a légzésén. Ha azt tapasztalod, hogy hangosabb a légzése, mint szokott, főleg ha sípol, akkor azonnal vidd orvoshoz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!