Az normális ha a 3 hós babámnak szinte minden nap kifolyik a pelusból a kaki? Már több pelust kipróbáltam.
Egyébként tök mindegy, hogy hason vagy háton van, mindig ez van. Ha a kezemben kakil is kifolyik a combjánál. Valamelyik nap éreztem, ahogy megtelik a tenyerem a nadrágon keresztül. :)
Általában egy nap egyszer van széklete és azért az jó adag. Amikor 2-szer vagy 3-szor kakil, akkor jobb a helyzet, de az ritkán van.
Nálunk is voltak balesetek, na de nem ennyiszer... Ne haragudj, de levagyok döbbenve hogy ha kakilás közben elkapod a pillanatot akkor is kifolyik. Kisfiamnál akkor folyt ki ha nem vettem észre időben, vagy éjszaka kakilt.
Nem lehet, hogy nagy rá a pelus? Eléggé megszorítod a pocakjánál?
Amúgy én Vanish-t használok, abból is a folyékony folt tisztítókat, színeshez és fehérhez is, elég sok fogy kisfiam ruháihoz, ritka ha nem vesz ki vmilyen foltot.
Most vettem Ariel-t próba képp, folt tisztítót, hát ott hagyta az olyan foltot amit a VAnish kiszed, szóval maradok a VAnishnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!