Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-2 honapos anyatejes babanal...

1-2 honapos anyatejes babanal napi hany kaki normalis meg? Mikorra kene ritkulni?

Figyelt kérdés
6 hetes, es legalabb 6-szor kakil egy nap. Nem a pelenkazas miatt kerdezem, hanem szemmel lathatoan zavarja, nyugos tole mar elotte is, alvasban is zavarja. Nagyon hasfajos, voltunk mar gasztron is, de ezt elfelejtettem megkerdezni.
2014. márc. 14. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális az is, ha minden evés után van kaki. Hozzátáplálásnál majd ritkulni fog.
2014. márc. 14. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy anyatejes babánál a napi 10 kaki és a 10 naponta 1 kaki is normális. Az enyém 2-3 hetes koráig naponta kakilt, volt,h többet, utána csak heti 1et max. Most lesz 3 hós most van heti kb. 2-3 kaki. Az anyatejes babáknál nagyon kiszámíthatatlan ez a dolog.
2014. márc. 14. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiam az első 6 hónapban minden evés után vagy közben produkált, a napi 10 alkalom kb megvolt. Akkor kezdett ritkulni amikor már mást is evett, de eleinte akkor is napi több adagot.
2014. márc. 14. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam is minden szopi után kakilt. Most lesz egyéves, és pont tegnap jutott eszembe, hogy ez haladás: már csak egyszer van naponta kakis pelus.
2014. márc. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!