Ilyen a 1,5éves gyereketek? Mit csináltok vele? Félek, hogy nagyon rosz gyerek, és nem tudom kezelni. Teljesen kivagyok.
nagyon akaratos ,mindent azzonal, és ezt vísítással/ordítással fejezi ki.de rögtön.
szóval, pl. elkezd szaladni a hintafelé és máris ordít meg toporzékol.belépünk a fürdőszobába és abban a pillanatban ordítva nyújtózik felfelé,mert ott vannak a fürdős játékai.meg az asztalon van az innivalója oda is ordítva fut,és szinte közbe toporzékol is.
,ha megyünk bevásárolni,a pékárú résznél is olyan hangon kezd el ordítani, mert kiflit akar.és agresszív,a kutyát bántja és azon nevet,ha mondom nem szabad fáj neki, kinevet.
eltúlzom,csak huncut?nemtudom mit csináljak.
már ilyen kicsi gyerekkorban is meglátszik, ki milyen felnőtt lesz. aki szelíd, inkább visszahúzódó, később sem valószínű, hogy problámák lesznek az engedetlenségével, makacsságával.
aki már ilyen kis pukkancs kicsinek is, az később egy lágyabb szülőnek csak a fejére nő.
Hű de utálom az ilyen embereket, akik már maguk is tökéletesek és gyerekeik is tökéletesek. Csak azt nem tudom minek kellett őket verni ha ők aztán nem hisztiztek egy cseppet sem soha.
Egyébként pedig ez nem hiszti, szerintem, hanem a kommunikáció egy fajtája. Nem jó, de ki lát bele egy másfél éves fejébe. Nyilván ha már beszélni fog, minek ordítozna, hogy hintázni akar.
Egyébként pedig, hogy milyen felnőtt lesz belőle, a sok gyilkos, aki felnőttként irtotta ki a családját a legritkább esetben aggresszív ember. Inkább csendes jófiúk-nők. Mert így tör ki rajtuk a fegyelem.
íratlan szabályokat belehet tartani és a szülönek is könnyebb lesz az életben a gyerköccel.
Ígen is repülhet a legyintés jó ídőben ,magyarázat a fontos és ha nem érdekli a gyerköcöt lehet büntetni.De dicsérni is ugyan ugy kell. Minden szülö különbözö.Saját börén fogja tapasztalni mint az én kedves rokonom már csak panaszkodni tud a nagylányárol is és a kicsiröl is mert soha nem magyarázkodot ha gyerköcnek szüksége lett volna.
Szülö természetén mulik minden ha erőt vesz magán és tudja terelgetni a gyerköcöt a helyes uton az megtérül.
De a szülö felfogásán mulik minden van aki így van aki úgy cselekszik.
pl. ebédkor a Hiszti Pisti kolát kér leves elött,anyuka önt is neki hisz az is folyadék.-LEGALÁBB egy hiszti ki marad ha teljesiti a szülö a Hiszti Pistike akaratát.
Kérdezönek írnám az én gondolatomat:Minden nap:Pékáru bolt elött szolnék a kicsikémnek hogy fogszkapni kiflit ha nem ordítasz ha sírsz nem kapsz .És addig probálkoznék akár ott a kifli elött is míg rá jönn arra a kicsike hogy vísitás nélkül is megkapja és még dícséretett is kap mellé.Ez mindenre vonatkozik. Csunya példa de hasznos a kiskutyákat is nevelik jutalazzák.Mi vagyunk a falka vezér.
Sok türelem, beszéd magyarázás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!