Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hétköznap hányra ér haza a...

Hétköznap hányra ér haza a párotok? Hétvégén végig veletek van? Mit segít a gyerkőc/gyerkőcök körül?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%

három műszakban dolgozik, néha hétvégén túlórázik.

az esti fürdés mindig az övé,együtt fürdenek. én csak akkor fürdetek ha ő délutános.

el szokta vinni sétálni, vagy ha én akarok valahova menni otthon marad a kisfiunkkal. pelenkát cserél, etet, és nagyon sokat játszik vele.

2010. jan. 22. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
7-re ér haza este, hétvégén nem dolgozik. Ő fürdet minden este, reggelente átpelenkázza és átöltözteti a kisfiunkat, aztán amíg szoptatok, ágyba hozza nekem a reggelit, és úgy indul dolgozni :)
2010. jan. 22. 20:30
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

Háromnegyed 6-ra ér haza, hétvégén mindig itthon van. Munka után már csak ő játszik a babánkkal (14hó), ő fürdeti, stb. Mondjuk altatni nekem kell, mert a férjemmel nem alszik el, csak röhög vele.

Házimunkát én nem engedem csinálni, szerintem ez a nők dolga (ebben nagyon "hagyományos" vagyok). Mire hazajön a munkából, már minden kész, este és hétvégén csak pihenünk és babázunk.

2010. jan. 22. 20:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom még most sincs itthon.. :( Néha megfürdeti a lányunkat, meg ha rászólok, hogy tegye tisztába akkor megcsinálja. Ennyi. :( Én meg már teljesen ki vagyok merülve, főleg, most, hogy fogzik is a picur.. segítségem meg nulla. :(
2010. jan. 22. 21:34
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

Az én párom eddig állandó délelőttös volt, 6-ra járt dolgozni, így mielőtt elment, megcsinálta a hajnali tápszerünket, csak meg kellett etetnem a Törpét, aztán aludtunk tovább. (8 hónapos) Fél 3-kor ért haza, utána ha elmentem bevásárolni vagy intézni a dolgaimat, vigyázott a picire, amúgy nem pelenkáz, nem is nagyon fürdet, csak játszik vele, meg megeteti ha úgy van.

Jövő héttől vidéken fog dolgozni, 1 hetet itthon lesz, 1 hetet dolgozik, nem is jár haza. Akkor más lesz a menetrend, de már előre félek az egyedül töltendő hetektől. Estére totál lefáradok agyolag is meg fizikailag is, nehezen bírom amikor nyűgös a gyermek, semmi nem jó neki, órákon át csak nyüszörög, harc minden pelenkázás, stb. Ráadásul fogzik, így az éjszakáink is pokoli nehezek. Max gyakrabban jön anyukám vigyázni a Törpére, hogy levegőt tudjak venni.

2010. jan. 22. 21:48
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Hajnal 4-5-kor indul itthonról, így korán 13-14 körül itthon van. Ha kell hazafelé bevásárol. Hazaérve mindent csinál. Etet, játszik, altat, pelenkáz is, de csak, ha nagyon muszáj. Minden második hétvégéje szabad, ilyenkor még többet van a picivel, mert én ilyenkor nagytakarítok. 8 hónapos a kisfiunk.
2010. jan. 23. 06:14
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Nekem hála az égnek 24 órában dolgozik, így 3 napot itthon van, 2 napot melózik egy héten. Ha úgy alakul tisztába teszi, nagy unszolásra megeteti. A kajáját, tápszeres, mindig ő készíti el neki, ő vásárol be a babának mindent.

2010. jan. 23. 09:37
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, azért írtam ki a kérdést, mert elégedetlen vagyok! Arra vágynék, hogy minél hamarabb megjöjjön az uram és leadhassam neki a gyöngyszemét. De ehelyett "apuka" általában 20:00-ra ér haza, így kész kapkodás szinte minden este. Ráadásul szombatonként is dolgozik...

Viszont mindent megcsinál (néha immel-ámmal), amire kérem.

2010. jan. 25. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!