Hétköznap hányra ér haza a párotok? Hétvégén végig veletek van? Mit segít a gyerkőc/gyerkőcök körül?
három műszakban dolgozik, néha hétvégén túlórázik.
az esti fürdés mindig az övé,együtt fürdenek. én csak akkor fürdetek ha ő délutános.
el szokta vinni sétálni, vagy ha én akarok valahova menni otthon marad a kisfiunkkal. pelenkát cserél, etet, és nagyon sokat játszik vele.
Háromnegyed 6-ra ér haza, hétvégén mindig itthon van. Munka után már csak ő játszik a babánkkal (14hó), ő fürdeti, stb. Mondjuk altatni nekem kell, mert a férjemmel nem alszik el, csak röhög vele.
Házimunkát én nem engedem csinálni, szerintem ez a nők dolga (ebben nagyon "hagyományos" vagyok). Mire hazajön a munkából, már minden kész, este és hétvégén csak pihenünk és babázunk.
Az én párom eddig állandó délelőttös volt, 6-ra járt dolgozni, így mielőtt elment, megcsinálta a hajnali tápszerünket, csak meg kellett etetnem a Törpét, aztán aludtunk tovább. (8 hónapos) Fél 3-kor ért haza, utána ha elmentem bevásárolni vagy intézni a dolgaimat, vigyázott a picire, amúgy nem pelenkáz, nem is nagyon fürdet, csak játszik vele, meg megeteti ha úgy van.
Jövő héttől vidéken fog dolgozni, 1 hetet itthon lesz, 1 hetet dolgozik, nem is jár haza. Akkor más lesz a menetrend, de már előre félek az egyedül töltendő hetektől. Estére totál lefáradok agyolag is meg fizikailag is, nehezen bírom amikor nyűgös a gyermek, semmi nem jó neki, órákon át csak nyüszörög, harc minden pelenkázás, stb. Ráadásul fogzik, így az éjszakáink is pokoli nehezek. Max gyakrabban jön anyukám vigyázni a Törpére, hogy levegőt tudjak venni.
Szia!
Nekem hála az égnek 24 órában dolgozik, így 3 napot itthon van, 2 napot melózik egy héten. Ha úgy alakul tisztába teszi, nagy unszolásra megeteti. A kajáját, tápszeres, mindig ő készíti el neki, ő vásárol be a babának mindent.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, azért írtam ki a kérdést, mert elégedetlen vagyok! Arra vágynék, hogy minél hamarabb megjöjjön az uram és leadhassam neki a gyöngyszemét. De ehelyett "apuka" általában 20:00-ra ér haza, így kész kapkodás szinte minden este. Ráadásul szombatonként is dolgozik...
Viszont mindent megcsinál (néha immel-ámmal), amire kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!